Sari la conținut

Charger USB/PD pentru moto și auto

Lucian_M
 Share

Postări Recomandate

Băieți, caut și eu un astfel de dispozitiv, capabil să livreze 1-2A pentru o cameră video (cere maaaaaxim 10w) și cât mai mulți A pentru telefon (suportă 67w standard, dar se încarcă decent și cu 33-37w). Am incercat mai multe modele, niciunul nu-i în stare să împingă peste 30w în telefon, se încarcă de parcă merge pe biscuiți. Din experiența voastră, nu dat exemplu la nimereală, că așa am și eu AliExpress, care charger e in stare să livreze peste 30w pe portul PD? Am luat un cablu PD pentru telefon (Redmi note 12 pro), cu chargerul de acum nu văd (pe afișaj) să trimită peste 18w în telefon. Na, ceaina, dar totuși se laudă cu dublu.

În poză e ceva ce pare interesant, că are și un capac cu arc, nu mai fâlfâie ca ăla de cauciuc. Are cineva vreun pont?

Screenshot_2024-08-14-00-56-53-513_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate modelele asemanatoare cu cu ai postat tu scot un maxim de 30w. E plin AliExpress ul de ele, inclusiv eu am comandat de cateva ori produsul respectiv. 

In cazul meu sunt mulțumit, oricum folosesc un al doilea telefon pentru navigatie strict (note9) care sta in permanență in priza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri