Lucian_M Postat August 13 Share Postat August 13 Băieți, caut și eu un astfel de dispozitiv, capabil să livreze 1-2A pentru o cameră video (cere maaaaaxim 10w) și cât mai mulți A pentru telefon (suportă 67w standard, dar se încarcă decent și cu 33-37w). Am incercat mai multe modele, niciunul nu-i în stare să împingă peste 30w în telefon, se încarcă de parcă merge pe biscuiți. Din experiența voastră, nu dat exemplu la nimereală, că așa am și eu AliExpress, care charger e in stare să livreze peste 30w pe portul PD? Am luat un cablu PD pentru telefon (Redmi note 12 pro), cu chargerul de acum nu văd (pe afișaj) să trimită peste 18w în telefon. Na, ceaina, dar totuși se laudă cu dublu. În poză e ceva ce pare interesant, că are și un capac cu arc, nu mai fâlfâie ca ăla de cauciuc. Are cineva vreun pont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat August 14 Share Postat August 14 Din cate stiu Xiaomi foloseste protocolul QC nu PD. Cauta un incarcator cu QC4. QC3 merge pana in 36W. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 14 Share Postat August 14 Acesta nu este de pe aliexpress și poate livrează mai mult, dar trebuie să cauți mai multe detalii despre el: https://motodiscount.ro/TECMATE-Incarcator-Usb-3-3-Amp-Triumph-Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 14 Share Postat August 14 Toate modelele asemanatoare cu cu ai postat tu scot un maxim de 30w. E plin AliExpress ul de ele, inclusiv eu am comandat de cateva ori produsul respectiv. In cazul meu sunt mulțumit, oricum folosesc un al doilea telefon pentru navigatie strict (note9) care sta in permanență in priza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate