dna Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 sal me PRODAN vreu sa provoc la un 1 vs 1 pe suferindul de andr3y sa vedem care pe care ca sufera dejaba !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 provoca-ma si pe mine ! reguli de PRIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 provoc pe toti di klasa 125 sa va arat si prabusita mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Nu mai bine va duceti voi in sectiunea de 125 si discutati acolo? Colcaie hormonii in voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 pai e frumos....tu cu 150 vrei sa ii bati pe-astia "micii" cu 125 ? Cred ca ar iesi mult mai frumoasa motocicleta, daca ai spala-o un pic. Fa-i o fisa technica cu toate modificarile si posteaza in topicul "Motocicleta mea" . Sa vada baietii cu cine se pun . cat despre dueluri , banuiesc ca te referi la AMKart din Tunari. sau va intalniti noaptea prin Vitan unde fac astia curse de masini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 frumos motor l-am vazut acum vreo 3 sapt la vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 1. Contul lui Andrey este sters,nu poate intra pe forum. 2. Cat scoti pe circuit? Ma tentezi... Later edit: Tu esti baiatu care a iesit pe locul 3 la cursa aia organizata de mau...acum te stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 dacă se poate Âşi un filmuleț cu reisării pe youtube ... mâine poimâine vă puneți toți stickere Roby MureÂşan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 dacă se poate şi un filmuleţ cu reisării pe youtube ... mâine poimâine vă puneţi toţi stickere Roby Mureşan Multi se cred "reisari",putin sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 si eu credeam ca e vorba de bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Bataie pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Pe circuit e chiar misto sa se racoreasca spiritele. Decat pe strada unde se poate lasa cu belele, mai bine undeva unde traseul este identic si doar calitatile moto/pilot ies in evidenta. P.S. Pt Puya, nu e vb despre bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 oricum e misto,abia astept sa va dati yo nu ma bag,ca n-am talent ca voi cobra te face prodan,andrey,nici n-are rost sa te bagi. 1 prodan are motor mai puternic 2 prodan stie ce sa faca cu el si sunt obiectiv cand spun toate astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 oricum e misto,abia astept sa va dati yo nu ma bag,ca n-am talent ca voi cobra te face prodan,andrey,nici n-are rost sa te bagi. 1 prodan are motor mai puternic 2 prodan stie ce sa faca cu el si sunt obiectiv cand spun toate astea Andrey nici nu mai intra pe circuit ca ii face direct si pe COBRA si pe PRODAN Ma baieti stati calmi ca va da COBRA mucu cu cebere`u asta mic. Cobra le-ai dezvalui secretu cu Malossi? Ps.Prodan mai spala si tu motoru ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 oricum e misto,abia astept sa va dati yo nu ma bag,ca n-am talent ca voi cobra te face prodan,andrey,nici n-are rost sa te bagi. 1 prodan are motor mai puternic 2 prodan stie ce sa faca cu el si sunt obiectiv cand spun toate astea eu nu m-am dat pe amkart cu motorul că n-am cu ce, dar m-am dat cu cartul, deci am văzut circuitul Âşi nu cred că un motor mai puternic este un avantaj acolo revin, dacă faceți întrecere, puneți filmuleț pe net să vedem Âşi noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 daca are cobra cine stie ce kit pe moto,se schimba situatia d-aia merge el asa mult pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 daca are cobra cine stie ce kit pe moto,se schimba situatia d-aia merge el asa mult pe o roata N-am schimbat nimic la motor....momentan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 nu trebe sa ai cine stie ce kit ca sa mergi pe o roata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Eu ma dau cu Prodan cand vine caldura,de placere,de fun, nu sa vedem care este mai tare... poate ca in ziua aia nu merg eu ft. bine din N motiv,poate ca el in ziua aia nu merge el bine din Z motiv. Nu am avut nici un kit cand am dat motoru pe o roata.Nu ma consider zeu pe circuit,nu ma consider smecher...doar ma dau bine (este o diferenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 nici eu nu ma consider faraon..dar mi-au ridicat astia piramida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Piramida de nisip? ...presupun ca la primul val s-a dus cu apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 yo pun banii pe cristi ... puya,pharaoaaneee NU E DE SCANDAL AICI ,tu ce cauti pe topic?? ma anuntati si pe mine cand va mai dati ,chiar sunt curios ce mai pot nepotii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Pe circuitul ala nu prea conteaza asa mult puterea si oricum banuiesc ca Cobra a mai invatat...Pacat ca nu avem un circuit adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Pe circuitul ala nu prea conteaza asa mult puterea si oricum banuiesc ca Cobra a mai invatat...Pacat ca nu avem un circuit adevarat De cand ne-am dat atunci amandoi ( ) nu am mai fost de foarte multe ori. Am mai fost de vreo 4 ori maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Am mai fost de vreo 4 ori maxim mintzi fratello , incerci sa ne bagi in ceatzaaaa ...hai lasa ca stiu yo ca te antrenezi grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate