Bogdan Htr Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Salut băieți, am o întrebare și sper să nu-mi dați cu hate dar chiar nu ma pricep, unde este filtrul de ulei la motoarele 139fmb ? Mulți mi-au zis sa desfac acele 3 șuruburi și se găsește sub capacul acela. Doar ca acolo nu este capac. Am desfăcut șuruburile si nu iese nimic. Sunt doar de formă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 29 minutes ago, Bogdan Htr said: Salut băieți, am o întrebare și sper să nu-mi dați cu hate dar chiar nu ma pricep, unde este filtrul de ulei la motoarele 139fmb ? Mulți mi-au zis sa desfac acele 3 șuruburi și se găsește sub capacul acela. Doar ca acolo nu este capac. Am desfăcut șuruburile si nu iese nimic. Sunt doar de formă.. Din ce stiu eu, motoarele astea nu au filtru. Sunt copiate dupa Honda 125cc mai vechi care nu aveau filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Septembrie 15 Autor Share Postat Septembrie 15 1 hour ago, Patrick_M said: Din ce stiu eu, motoarele astea nu au filtru. Sunt copiate dupa Honda 125cc mai vechi care nu aveau filtru. Mi au mai zis unii ca n ar avea filtru, întrebarea mea este, pilitura unde se duce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 3 minutes ago, Bogdan Htr said: Mi au mai zis unii ca n ar avea filtru, întrebarea mea este, pilitura unde se duce? Probabil ca aici rezolvarea e doar sa ii pui un buson magnetic si sa schimbi des uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Septembrie 15 Autor Share Postat Septembrie 15 Just now, Patrick_M said: Probabil ca aici rezolvarea e doar sa ii pui un buson magnetic si sa schimbi des uleiul. Uleiul îl schimb la 800-1000 de km 1 minute ago, Patrick_M said: Probabil ca aici rezolvarea e doar sa ii pui un buson magnetic si sa schimbi des uleiul. Am un furtun pe care îmi mai arunca ulei pe jos. Și pe motor scie sa verific și sa completez ulei la fiecare 300km. Cel mai probabil pălitura o arunca pe acolo. Nu știu, nu ma pricep. Am motocide 3 luni. Am făcut un schimb de ulei dar nu am găsit filtrul și de aceea va întreb pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Daca este copie a Hondei 125, si pare a fi, atunci are filtrul de ulei sub forma de sita metalica. Se curata cam la 3-4 schimburi de ulei. Ai ceva de desfacut sa ajungi la el. Cauta un manual online de Honda Innova 125 si te lamuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Acum 10 ore, Bogdan Htr a spus: Salut băieți, am o întrebare și sper să nu-mi dați cu hate dar chiar nu ma pricep, unde este filtrul de ulei la motoarele 139fmb ? Mulți mi-au zis sa desfac acele 3 șuruburi și se găsește sub capacul acela. Doar ca acolo nu este capac. Am desfăcut șuruburile si nu iese nimic. Sunt doar de formă.. Ce marca si model si an este motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Septembrie 16 Autor Share Postat Septembrie 16 10 hours ago, Speedy.K said: Ce marca si model si an este motocicleta? Junak 905 4t 50cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Din pacate motocicleta asta nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Septembrie 17 Autor Share Postat Septembrie 17 21 hours ago, Speedy.K said: Din pacate motocicleta asta nu exista. Cum adică nu exista motocicleta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 (editat) La 15.09.2024 la 11:53, Bogdan Htr a spus: Mi au mai zis unii ca n ar avea filtru, întrebarea mea este, pilitura unde se duce? Are doar sita la la pompa de ulei: https://en.50factory.com/parts news/37685-139fmb-139fmb-50fmb-Vertical-Engine-Oil-Pillow-4-XNUMXt.html . Pilitura ramane in motor, in cel mai bun caz are buson de ulei magnetic si strange pilitura pe buson. Schimba uleiul des si nu vei avea probleme, maxim 1500km. Editat Septembrie 17 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Htr Postat Septembrie 17 Autor Share Postat Septembrie 17 2 minutes ago, Nguyen said: Are doar sita la la pompa de ulei: https://en.50factory.com/parts news/37685-139fmb-139fmb-50fmb-Vertical-Engine-Oil-Pillow-4-XNUMXt.html . Pilitura ramane in motor, in cel mai bun caz are buson de ulei magnetic si strange pilitura pe buson. Schimba uleiul des si nu vei avea probleme, maxim 1500km. Uleiul îl schimb de obicei între 800 și 1000 km. Și da. Busonul e magnetic. Da ma gândeam ca trebuie și filtrul schimbat la fiecare schimb de ulei. Ca nu l am schimbat deloc de 3 luni de când o am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 Acum 5 ore, Bogdan Htr a spus: Cum adică nu exista motocicleta asta? In cataloagele producatorilor respectabili de filtre de ulei si aer nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate