Sari la conținut

Filtru ulei

Postări Recomandate

Salut băieți,  am o întrebare și sper să nu-mi dați cu hate dar chiar nu ma pricep,  unde este filtrul de ulei la motoarele 139fmb ?   Mulți mi-au zis sa desfac acele 3 șuruburi și se găsește sub capacul acela. Doar ca acolo nu este capac. Am desfăcut șuruburile si nu iese nimic. Sunt doar de formă..

Screenshot_20240915_101108_Gallery.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

29 minutes ago, Bogdan Htr said:

Salut băieți,  am o întrebare și sper să nu-mi dați cu hate dar chiar nu ma pricep,  unde este filtrul de ulei la motoarele 139fmb ?   Mulți mi-au zis sa desfac acele 3 șuruburi și se găsește sub capacul acela. Doar ca acolo nu este capac. Am desfăcut șuruburile si nu iese nimic. Sunt doar de formă..

Din ce stiu eu, motoarele astea nu au filtru. Sunt copiate dupa Honda 125cc mai vechi care nu aveau filtru. 

Link spre comentariu

1 hour ago, Patrick_M said:

Din ce stiu eu, motoarele astea nu au filtru. Sunt copiate dupa Honda 125cc mai vechi care nu aveau filtru. 

Mi au mai zis unii ca n ar avea filtru, întrebarea mea este, pilitura unde se duce? 

Link spre comentariu

3 minutes ago, Bogdan Htr said:

Mi au mai zis unii ca n ar avea filtru, întrebarea mea este, pilitura unde se duce? 

Probabil ca aici rezolvarea e doar sa ii pui un buson magnetic si sa schimbi des uleiul. 

Link spre comentariu

Just now, Patrick_M said:

Probabil ca aici rezolvarea e doar sa ii pui un buson magnetic si sa schimbi des uleiul. 

Uleiul îl schimb la 800-1000 de km 

1 minute ago, Patrick_M said:

Am un furtun pe care îmi mai arunca ulei pe jos. Și pe motor scie sa verific și sa completez ulei la fiecare 300km. Cel mai probabil pălitura o arunca pe acolo.  Nu știu, nu ma pricep. Am motocide 3 luni. Am făcut un schimb de ulei  dar nu am găsit filtrul și de aceea va întreb pe voi

Link spre comentariu

Acum 10 ore, Bogdan Htr a spus:

Ce marca si model si an este motocicleta? 

Link spre comentariu

La 15.09.2024 la 11:53, Bogdan Htr a spus:

Are doar sita la la pompa de ulei: https://en.50factory.com/parts news/37685-139fmb-139fmb-50fmb-Vertical-Engine-Oil-Pillow-4-XNUMXt.html . Pilitura ramane in motor, in cel mai bun caz are buson de ulei magnetic si strange pilitura pe buson. Schimba uleiul des si nu vei avea probleme, maxim 1500km.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

2 minutes ago, Nguyen said:

Are doar sita la la pompa de ulei: https://en.50factory.com/parts news/37685-139fmb-139fmb-50fmb-Vertical-Engine-Oil-Pillow-4-XNUMXt.html . Pilitura ramane in motor, in cel mai bun caz are buson de ulei magnetic si strange pilitura pe buson. Schimba uleiul des si nu vei avea probleme, maxim 1500km.

Uleiul îl schimb de obicei între 800 și 1000 km.   Și da. Busonul e magnetic.  Da ma gândeam ca trebuie și filtrul schimbat la fiecare schimb de ulei. Ca nu l am schimbat deloc de 3 luni de când o am ...

Link spre comentariu