DKW Postat Marți la 10:56 Share Postat Marți la 10:56 23 hours ago, Adrian M. said: Sa mai animam un pic, zic :)))) S a comis ..necomisa. Luat bavarezu. Ce KTM urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Marți la 11:00 Share Postat Marți la 11:00 Acum 3 minute, DKW a spus: Ce KTM urat... Daca or sa fie zvonurile adevarate, acusi ia bavarezu si austriacu, si se poate spune despre ele ca s impreuna :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Marți la 11:23 Share Postat Marți la 11:23 'eh, cumetrii au de peste 20 de ani, n-ar fi o surpriza oficializarea (f)relatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Marți la 12:12 Share Postat Marți la 12:12 4 hours ago, Adrian M. said: Asa am zis si eu :)))) Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Marți la 13:00 Share Postat Marți la 13:00 Acum 45 minute, Bored Panda a spus: Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Marți la 15:10 Share Postat Marți la 15:10 2 hours ago, Adrian M. said: momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Oki. Rupe-i fashu cu spor si mai vorbim dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate