DKW Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 23 hours ago, Adrian M. said: Sa mai animam un pic, zic :)))) S a comis ..necomisa. Luat bavarezu. Ce KTM urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Acum 3 minute, DKW a spus: Ce KTM urat... Daca or sa fie zvonurile adevarate, acusi ia bavarezu si austriacu, si se poate spune despre ele ca s impreuna :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 'eh, cumetrii au de peste 20 de ani, n-ar fi o surpriza oficializarea (f)relatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 4 hours ago, Adrian M. said: Asa am zis si eu :)))) Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Acum 45 minute, Bored Panda a spus: Am decis ca vreau sa te inteleg. Asa ca vreau sa ma dau si io cu ea. Ai lista de programari pentru probe? momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 2 hours ago, Adrian M. said: momentan e in rodaj. vorbim dupa. dar vezi ca o au la bmw, de test. Poti luat combo cu sa inaltata plus suspensia sport, si ajunge saua la 890 mm ca tu esti lungan. Oki. Rupe-i fashu cu spor si mai vorbim dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat ieri la 14:23 Share Postat ieri la 14:23 (editat) Putem zice ca momn La 15.04.2025 la 18:10, Bored Panda a spus: Oki. Rupe-i fashu cu spor si mai vorbim dupa! Putem zice ca momentul dupa, a venit. Moto se apropie usor usor de 3000km. Merge singura, mama ei de dracie. Manevrabila, trage bine, suspensia misto, consuma si putin, vibratii reduse-nimic de speriat. Protectie la vant buna-dupa ce am adaugat un deflector, merg la 140 cu casca rabatata si nu am greata. Zici ca i un SM mare, se inclina incredibil de usor si rapid. Te dai cu ea de nu ai greata pe curbe. Un singur mic minus, vs r1250gs. Saua nu e la fel de misto/comoda. Ma refer la saua confort. Pe 1300 are mai putin material,si dupa cca 2 ore de mers fara pauza incepi sa o cam simti. Sa vedem ce va zice si pasagera, cand o iau la o plimbare. Editat ieri la 14:23 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat ieri la 14:50 Share Postat ieri la 14:50 26 minutes ago, Adrian M. said: Putem zice ca momn Putem zice ca momentul dupa, a venit. Moto se apropie usor usor de 3000km. Merge singura, mama ei de dracie. Manevrabila, trage bine, suspensia misto, consuma si putin, vibratii reduse-nimic de speriat. Protectie la vant buna-dupa ce am adaugat un deflector, merg la 140 cu casca rabatata si nu am greata. Zici ca i un SM mare, se inclina incredibil de usor si rapid. Te dai cu ea de nu ai greata pe curbe. Un singur mic minus, vs r1250gs. Saua nu e la fel de misto/comoda. Ma refer la saua confort. Pe 1300 are mai putin material,si dupa cca 2 ore de mers fara pauza incepi sa o cam simti. Sa vedem ce va zice si pasagera, cand o iau la o plimbare. Bun! Pai poate ne sincronizam planetele sa vad si io minunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat ieri la 17:18 Share Postat ieri la 17:18 2 hours ago, Adrian M. said: Protectie la vant buna-dupa ce am adaugat un deflector, merg la 140 cu casca rabatata si nu am greata. Sau pui parbriz de GSA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 13 ore, DKW a spus: Sau pui parbriz de GSA. Deflector=80 lei. Parbriz oem GSA-375 Dolarei :))))))))))))))))))))))))))))))))) Am luat eu BMW, dar nu sufar nici de maretie, nici de prea multi bani in cont. Am in vizor o varianta de la givi/kappa, dar momentan sunt ok cu varianta asta-prabriz plus deflector. Stiu, arata ca porcul, dar oricum moto arata per ansamblu ca porcul, urata:))) Acum 15 ore, Bored Panda a spus: Bun! Pai poate ne sincronizam planetele sa vad si io minunea. facem cumva sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 16 ore, Adrian M. a spus: Ce ai facut cu Multistrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 4 minute, Leon a spus: Ce ai facut cu Multistrada? Buy back la BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 4 ore, Adrian M. a spus: Buy back la BMW. Mor de ras …nu mai pot frate …. Sunteti nebuni toti sa o plimbi sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, ianachim a spus: Mor de ras …nu mai pot frate …. Sunteti nebuni toti sa o plimbi sanatos :)))))))))))))) Eu ma cunosc. Si ma recunosc, sunt irecuperabil dus :)))))))) Dar daca ei au vrut ducachele, de ce sa nu l dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, ianachim a spus: Mor de ras …nu mai pot frate …. Sunteti nebuni toti sa o plimbi sanatos Pai? Hai ca-mi iau si un scuter sa nu te superi! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 29 minute, alexcseh a spus: Pai? Hai ca-mi iau si un scuter sa nu te superi! :)) Tu nu ai dat la schimb Multistrada….. ai ramas pe bmw si sa nu uit …nu ai avea loc pe scuter hihihi Editat 2 ore în urmă de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 9 hours ago, Adrian M. said: Stiu, arata ca porcul, dar oricum moto arata per ansamblu ca porcul, urata:))) Ca toate benveurile, nimic surprinzator. Sa te bucuri de el si sa-l alergi de toti banii. Ai grija ce accesorii iti doresti ca devine ''distractiv''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Trebuie sa ma abat de la tema topicului pe care eu l-am deschis si sa te intreb, ai avut Ducati Multistrada si l-ai dat ca sa iti iei 1300 gs? Sa nu imi spui ca era si V4 Rally. Eu chiar raman inca foarte curios si sper sa apuc sa fac un test cu V4 Rally despre care toti spun ca e motocicleta aproape perfecta si mult peste gs/gsa. Sau daca ai avut MS V2, cum de nu ai mers tot pe Ducati? Sau am inteles eu gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate