b0gdanu Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 salutare . vin si eu cu o întrebare, daca pun un kit ca in imaginea de mai jos, va avea o plecare mai buna ? nu va mai tremura la relanti ? ajung la 11000 km , si ma gandesc ca va trebui sa ii schimb curea, role si ghidaje . dar ma gandeam sa fac un mic update . se merita ??? mulțumesc si seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Plecare mai buna si consum mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Am pus pe un scuter kit complet malosi, curea variator varianta sport, fix modeulul asta, multivar 2000. E mare diferenta, vs stock. Adica pleca scutericiu impuscat, in oras era super fun. Si acum merge de n-are treaba,l-am vandut unui amic. Deci da, daca iti permiti, se simte diferenta. Dar te grabesti, ai cam putini km sa schimbi curea, variator, role, bla bla. Eu as mai merge pana la 20.000km... Dar daca vrei si ai bani de dat, baga mare. Vezi ca eu am gasit malosi mai ieftin de pe un alt site italian, nu de pe site ul lor. Ciudat, stiu. Baga un search dupa denumirea aia a kitului, si vezi ce iti returneaza gogu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Octombrie 3 Autor Share Postat Octombrie 3 Acum 15 minute, Adrian M. a spus: Am pus pe un scuter kit complet malosi, curea variator varianta sport, fix modeulul asta, multivar 2000. E mare diferenta, vs stock. Adica pleca scutericiu impuscat, in oras era super fun. Si acum merge de n-are treaba,l-am vandut unui amic. Deci da, daca iti permiti, se simte diferenta. Dar te grabesti, ai cam putini km sa schimbi curea, variator, role, bla bla. Eu as mai merge pana la 20.000km... Dar daca vrei si ai bani de dat, baga mare. Vezi ca eu am gasit malosi mai ieftin de pe un alt site italian, nu de pe site ul lor. Ciudat, stiu. Baga un search dupa denumirea aia a kitului, si vezi ce iti returneaza gogu. salut . mersi frumos de raspuns . da o sa mai astept un pic . am zis ca poate de nebunia cu black fraierdai. eram doar curios ce si cum, am vazut ca are 2 tipuri se role cu greutati diferite. tu pe care le ai folosit ? mersi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 12 minute, b0gdanu a spus: salut . mersi frumos de raspuns . da o sa mai astept un pic . am zis ca poate de nebunia cu black fraierdai. eram doar curios ce si cum, am vazut ca are 2 tipuri se role cu greutati diferite. tu pe care le ai folosit ? mersi bafta rolele le alegi in functie de efectul dorit.In teorie, rolele mai usuare decat cele stock iti dau mai multa turatie, implicit acceleratie mai buna. Eu cum am spus, am LUAT KIT COMPLET pentru scuterila ul dat. Cum ai pus si tu link. Adica variator, role , abreiaj centrifugal,si separat cureaua. Si ca idee, arcul din kitul sport e mai puternic decat cel stock. E de lucru sa l montezi, daca n-ai scule/presa. Eu am facut toata manevra la mecanic, ca am doua maini stangi si nu mi-am batut capul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Octombrie 3 Autor Share Postat Octombrie 3 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: rolele le alegi in functie de efectul dorit.In teorie, rolele mai usuare decat cele stock iti dau mai multa turatie, implicit acceleratie mai buna. Eu cum am spus, am LUAT KIT COMPLET pentru scuterila ul dat. Cum ai pus si tu link. Adica variator, role , abreiaj centrifugal,si separat cureaua. Si ca idee, arcul din kitul sport e mai puternic decat cel stock. E de lucru sa l montezi, daca n-ai scule/presa. Eu am facut toata manevra la mecanic, ca am doua maini stangi si nu mi-am batut capul.... am inteles. da , voi merge si eu la cineva priceput la montaj . multumesc de informatii. inca sunt nehotarat daca sa il vand si sa imi iau un Beverly de 300 . sau sa pun kitul asta sa fie un pic mai bine la plecarea de pe loc . mersi spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 eu am scapat de tremurat la plecarea de pe loc si la viteze mici cu slidere Dr. Pulley comandate din Taiwan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 1 oră în urmă, b0gdanu a spus: am inteles. da , voi merge si eu la cineva priceput la montaj . multumesc de informatii. inca sunt nehotarat daca sa il vand si sa imi iau un Beverly de 300 . sau sa pun kitul asta sa fie un pic mai bine la plecarea de pe loc . mersi spor Beverly 300 si kit Malossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 1 oră în urmă, Ruginel a spus: Beverly 300 si kit Malossi. Dintr-o mizerie nu faci mai bun adaugand un Malossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 16 minute, LionEl a spus: Dintr-o mizerie nu faci mai bun adaugand un Malossi Beverly 300 nu prea imi pare mizerie…am studiat unul de aproape si pare calitativ…iar motorul este cel de Vespa GTS/V 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 43 minute, Ruginel a spus: Beverly 300 nu prea imi pare mizerie…am studiat unul de aproape si pare calitativ…iar motorul este cel de Vespa GTS/V 300. Arata bine pe hartie, dar mers cu el in realitate nu e ce trebuie din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 18 minute, LionEl a spus: Arata bine pe hartie, dar mers cu el in realitate nu e ce trebuie din pacate Ce nu ti-a placut la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Variatorul sport are rampa de urcare a rolelor mai "abruptă" și da un zvac mic la plecarea de pe loc.rolele mai ușoare cuplează la turație mai mare, de unde și feeling ul de accelerare mai buna.e o idee mai fâșneț dar merge mai turat și consuma mai mult.asta e toată filozofia variatorului sport și a rolelor mai usoare Dr pulley face același lucru .doar că se uzează mai repede decât rolele normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 2 ore, Ruginel a spus: Ce nu ti-a placut la el? Foarte greu de manevrat! Nu înțeleg cum că ar fi trebuit să fie bicicleta dar un Beverly 400 pe partea de manevrabilitate/agilitate mi s-a părut infernal comparativ cu xmax 300 și chiar și cu un Silverwing de 400. Ce e drept era rental dar totusi........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Octombrie 3 Autor Share Postat Octombrie 3 Acum 4 ore, sandu07 a spus: Variatorul sport are rampa de urcare a rolelor mai "abruptă" și da un zvac mic la plecarea de pe loc.rolele mai ușoare cuplează la turație mai mare, de unde și feeling ul de accelerare mai buna.e o idee mai fâșneț dar merge mai turat și consuma mai mult.asta e toată filozofia variatorului sport și a rolelor mai usoare Dr pulley face același lucru .doar că se uzează mai repede decât rolele normale. mersi de info . mersi baietii . la Beverly m am uitat ca si pret, ca daca ma uit de honda sau bmw deja se duce rau, ar mai fi si de la sym cica apare la anul un adv sau ceva de 400. sa vedem. motoare am avut si nu mai vreau . ma mai documentez. dar mersi de info . spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Vezi kymco people GT 300.daca îl vrei pentru oraș.sau un kymco adx350 la aprox 5500e Daca vrei sa tii mai mulți ani un scuter,inclusiv după ce iese din garanție...uita de sym.nu accepta service aftersale la ieșirea din garanție Nu mai dau detalii că încep curcile de pe forum sa cante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Octombrie 4 Autor Share Postat Octombrie 4 Acum 9 ore, sandu07 a spus: Vezi kymco people GT 300.daca îl vrei pentru oraș.sau un kymco adx350 la aprox 5500e Daca vrei sa tii mai mulți ani un scuter,inclusiv după ce iese din garanție...uita de sym.nu accepta service aftersale la ieșirea din garanție Nu mai dau detalii că încep curcile de pe forum sa cante am avut și sym jetx vreun an si l am dat. era un pic puturos , dar ok la revizie. fata de aprilia care la reprezentanta am dat vreo 700 lei . mersi de info . ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 Acum 20 ore, b0gdanu a spus: am avut și sym jetx vreun an si l am dat. era un pic puturos , dar ok la revizie. fata de aprilia care la reprezentanta am dat vreo 700 lei . mersi de info . ma uit Preturile de la reprezentanta cu pricina sunt aberante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 6 Share Postat Octombrie 6 Încearcă cu slidere dr.pulley si o să uiți de malosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Octombrie 8 Autor Share Postat Octombrie 8 La 06.10.2024 la 19:30, popicadi a spus: Încearcă cu slidere dr.pulley si o să uiți de malosi. adica role ? si trebuie cumparat so variator de la ei ? sau doar slidere si ghidajele ? de la ce magazin, ca ei au un site mai dificil din ce vad. merso am gasit si de la polini tot un kit din acesta de "tuning" pentru modelul meu doar ca e mai scump . nu cred ca difera intre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Le gaseti pe site urile de afară Nu ai nevoie de variator pentru dr.doar de slidere(ghidaje) și role Problema e că la unele scutere se uzează repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Acum 7 ore, b0gdanu a spus: adica role ? si trebuie cumparat so variator de la ei ? sau doar slidere si ghidajele ? de la ce magazin, ca ei au un site mai dificil din ce vad. merso am gasit si de la polini tot un kit din acesta de "tuning" pentru modelul meu doar ca e mai scump . nu cred ca difera intre ele? Depinde cati bani vrei sa investești. Eu mi-am facut treaba doar cu sliderele(role) si ghidaje. Desi nu vad sensul ghidajelor. De pe situl ciudat am comandat de mai multe ori si nu au fost probleme. J-costa mai e o variantă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate