SONYC Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Description SPIDI Warrior H2Out is a sporty motorcycle waterproof jacket. Featuring external Warrior Technology shields, it's equipped with EN1621-1 certified Force-Tech protectors on shoulders and elbows. Safety > Arrangement for Warrior chest protector lev. 1 Z138 > Arrangement for Thorax Warrior chest protector lev. 1 Z157 > Arrangement for back protector CE lev. 1 Z53 > Arrangement for back protector CE lev. 1 Z54 > Arrangement for back protector CE lev. 2 Z147 > Arrangement for back protector CE lev. 2 Z172 > Warrior shields on shoulders > Force-Tech removable protectors CE certified EN 1621-1:2012 shoulders and elbows Comfort > Waterproof, windproof and breathable H2OUT garment > Removable lining with wadding 150 gr > Optional MAX LINER Plus insulating jacket L63 man > Arrangement for optional thermo lining L30 man > Fixed mesh lining Performance > Pants clip to join jacket/trousers > Zip fastener to join jacket/trousers > Waterproof zipper > Waterproof outside pocket > Vents > Average weight is 1.5 kg Ergonomy > Adjustable waist fastening Materials > High tenacity polyamide tenax fabric, extreme abrasion resistance > High tenacity elastic flex tenax nylon 6.6, extreme abrasion resistance > Elasticized fabric > Reflex zones for night riding Maintenance > Hand wash below 40 degrees celsius > Do not bleach > Drip line drying > Iron at maximum sole plate temperature (110 degrees celsius) > Do not dry clean > Do not wring Geaca este intr-o stare foarte buna, fara absolut niciun defect. Mesada termica este inclusa. Protectie coloana SPIDI inclusa. Detin si ofer factura de achizitie. O vand pentru ca am deja mult prea multe geci si aduna praf. Localitate: Bucuresti Pret: 1000 de lei Metoda de contact: raspuns in cadrul topicului sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Marimea? L ca in foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 16 Autor Share Postat Octombrie 16 Marimea e mentionata chiar in titlul anuntului (S) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 26 Autor Share Postat Octombrie 26 Update de pret: 800 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 11 Autor Share Postat Noiembrie 11 Update de pret: 700 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 12 Share Postat Noiembrie 12 Ce inaltime si greutate ai si cum iti vine? Ca sa stiu daca merita sa ne vedem pe vremea asta pentru o proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 13 Autor Share Postat Noiembrie 13 Acum 14 ore, Speedy.K a spus: Ce inaltime si greutate ai si cum iti vine? Ca sa stiu daca merita sa ne vedem pe vremea asta pentru o proba. 1.70 cm, respectiv 75 kg. Imi vine destul de fixa, nu intr-atat de mult incat sa nu o pot folosi, dar simteam nevoia sa urc o marime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 In curand 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 13 Autor Share Postat Noiembrie 13 Acum 1 minut, Pandy a spus: In curand 2. Sa faci pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 8 ore, SONYC a spus: 1.70 cm, respectiv 75 kg. Imi vine destul de fixa, nu intr-atat de mult incat sa nu o pot folosi, dar simteam nevoia sa urc o marime. Ar merita sa o probez. Desi la 170 si 60 de kile s-ar putea sa-mi fie larga. Vad ce program am saptamana viitoare si poate ne vedem cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 14 Autor Share Postat Noiembrie 14 Acum 14 ore, Speedy.K a spus: Ar merita sa o probez. Desi la 170 si 60 de kile s-ar putea sa-mi fie larga. Vad ce program am saptamana viitoare si poate ne vedem cumva. Imi dai un semn daca te hotarasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 15 Share Postat Noiembrie 15 Cand ma intorc in Bucuresti si fac si monetaru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate