ianachim Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 culorile toamnei si mirosul lemnelor arse in sobele caselor de pe drum nu trebuiesc ratate in nici un an așa ca Transfagarasanul in octombrie și drumul aferent iti oferă exact aceste momente placute frig-- dacă ai echipament adecvat nu l resimti așa de rău in cât sa ți creeze un disconfort cel mai important aspect este cel legat de condițiile de drum....ploaie, asfalt umed sau înghețat sincer mă așteptăm ca in zonele împădurite și umbrite sa am surprize însă totul a fost perfect uscat o iesire de 500km plina cu soare, frunze ruginii și peisaje wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19 Admin Share Postat Octombrie 19 Cum e noua geacă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19 Autor Share Postat Octombrie 19 (editat) Acum 8 minute, l.u.v a spus: Cum e noua geacă? am mai pus sub ea o mesada moto cu primaloft si o bluza subtire de corp, pana la urma ea este cu multe aerisiri la 3 grade si 130 km/h nu mi a fost frig deloc pareca este cea ce am tot cautat urmează sa o probez și la ploaie ceea ce nu mi doresc ..hihihi sper sa fie ok vremea la început de nov pentru un Thassos și sa o folosesc și acolo oricum, multitudinea de buzunare mă încântă Editat Octombrie 19 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 bravo man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 19 Share Postat Octombrie 19 Meserie...l-am vazut aseara, am fost al doilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Așteptăm și filmulețele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20 Autor Share Postat Octombrie 20 Acum 2 ore, Doctor X a spus: Așteptăm și filmulețele. pai este deja pus in semnătura man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Acum 9 ore, ianachim a spus: pai este deja pus in semnătura man Nu văd semnăturile pe telefon. Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21 Autor Share Postat Octombrie 21 Acum 2 ore, Doctor X a spus: Nu văd semnăturile pe telefon. Mulțam! Pai eu ma chinui sa urc 4k si tu te uiti pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Până îmi iau TV de-ăla mișto că al tău, n-am de ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21 Autor Share Postat Octombrie 21 (editat) Acum 2 ore, Doctor X a spus: Până îmi iau TV de-ăla mișto că al tău, n-am de ales. Pai sa stii ca merita mai ales ca si tu faci super poze Editat Octombrie 21 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate