andreierdna Postat Decembrie 8 Share Postat Decembrie 8 (editat) Vand Harley Davidson Sportster Iron 883R Dual disk front. inmatriculat, Itp valabil, fiscal acte in regula. Se afla in Bucuresti Sector 2 0758523588 Are urmatoarele upgrade-uri : Evacuare Vance and Hines - sunet superb, pot trimite video. Admisie Screaming Eagle Furca upgraded cu arcuri progresive. Forward controls OEM Are recent facute la service specializat harley (sub 100 km - sub o luna) : - Cauciucuri noi michelin scorcher (cauciucurile noi nu mai au peretele alb) - Revizie completa placute uleiuri inclusiv golit trasee frana curatat si pus ulei fresh, - Revizuit furca inclusiv rulmenti in jug si instalat ulei nou cu arcuri progresive - Inlocuit toate O-ringurile pe traseul de benzina. Am si un sisibar nou nout dar e foarte inalt si nu e montat. Motocicleta sta doar in garaj cu temperatura minima 17 grade. Va rog sa imi scrieti pe whatsapp pentru videouri cu sunetul evacuarii. Motivul vanzarii este ca am nevoie de pick-up. Pret 6500euro Nu accept schimb decat cu Ford Ranger mazda bt50 sau Hilux din 2002-2008. Pot sa ofer diferenta. Editat Decembrie 8 de andreierdna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Pret 6300 euro sau cea mai apropiata oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 Banuiesc ca ai vrut sa scrii de Mazda B250,nu BT50(care e cam tot aia cu Ranger-ul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 2 hours ago, Kristian said: Banuiesc ca ai vrut sa scrii de Mazda B250,nu BT50(care e cam tot aia cu Ranger-ul). BT50 . e si si b2500 e o optiune dar prefer bt50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 B2500 am vrut sa scriu,caci stiu bine modelul,are una de noua,un prieten de al meu. Robusta jucaria. Scuze de eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 robusta dar puturoasa, de-aia prefer bt50 ca are un pic mai mult zvac. Am de carat peste 800kg frecvent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 10 Share Postat Decembrie 10 Despre Ranger n-am auzit nimic de bine... Doar 2 nefericiți care încercau în zadar să le vândă după ce avuseseră nenumărate probleme și unul mai fericit care a reușit să-l returneze după ce stătuse mai mult în service în primele luni de garanție. Grijă și spor la vânzarea 🏍! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 19 minutes ago, ENEOS said: Despre Ranger n-am auzit nimic de bine... Doar 2 nefericiți care încercau în zadar să le vândă după ce avuseseră nenumărate probleme și unul mai fericit care a reușit să-l returneze după ce stătuse mai mult în service în primele luni de garanție. Grijă și spor la vânzarea 🏍! vorbim de rangerele mai noi? posibil, nu cunosc. Rangeru ăl mai vechi e bun, am mers cu el destul iar posesoru lui nu a avut probleme. E destul de rudimentar din toate punctele de vedere si eventualele probleme se rezolva relativ usor,Acuma stii cum e cu masinile, poti sa ai noroc, poti sa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 10 Share Postat Decembrie 10 2015-17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 3 minutes ago, ENEOS said: 2015-17 Da, eu ma uit la alea pre 2015 - 2.5-3.0 ca o sa dau cu stivuitoru in el e pacat sa iau ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate