vortex105 Postat Luni la 19:50 Share Postat Luni la 19:50 ps4 slim 500gb cu 2 controllere și 2 jocuri (overwatch și încă unul), nefolosită de ani, și un psp cu foarte multe jocuri, nefolosită de și mai mulți ani. 300 lei, București contact aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Marți la 04:56 Share Postat Marți la 04:56 Pretul este pentru ambele? As dori sa le vad... Unde pot fi vazute ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Marți la 05:22 Share Postat Marți la 05:22 Ma asez la coada pentru ps4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Marți la 14:31 Share Postat Marți la 14:31 Ma pun si eu la coada pentru ambele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Marți la 14:47 Autor Share Postat Marți la 14:47 am vorbit cu @banditbiker82, le ia el. Dacă nu îi plac am să revin. adjudecat mulțumesc @banditbiker82 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 14:47 Share Postat Miercuri la 14:47 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate