ENEOS Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Acum 9 ore, Tomy_k a spus: Mi se pare prea scump biletul de intrare, asa ca pass. Dincolo e mai ieftin,nu te obligă nimeni să fii prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Ar fi chiar culmea sa merg sa platesc bilet de intrare si scump, intr-un loc unde as merge ca sa cheltui bani pe echipamente si un pic de gura casca. Sper ca lumea sa se destepte si prezenta sa fie extrem de slaba.Poate alta data se trezesc organizatorii si lasa intrarea libera. Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber, vazand ca pare sa fie prezenta aici o persoana implicata in organizare, cu scopul sa stie ca exista si aceasta perspectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ti se pare ciudat ca se irita lumea la opiniile debitate dar nu ti se pare ciudat ca intr-o tara cu o economie (inca) libera o organizatie intreprinde o activitate economica ale carei costuri vrea sa si le recupereze, si de ce nu sa si faca profit pentru a putea organiza si pe viitor activitati similare... Iti propun sa organizezi pro bono acelasi tip de eveniment si sa le demonstrezi acestor burghezi capitalisti ca se poate si fara bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) hai ca n-a durat mult pana sa inceapa show-ul @Speedy.K facem sa iasa frumos Daca venim pe mobre atunci mai usor cu berea doar apa plata cu lamaie. Sau venim pe mobre, cascam gura si dupa mergem la o locatie unde sa ne delectam cu licori bahice Editat 2 ore în urmă de DonFlamingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Tocmai ca nu este destul show pentru pretul cerut. Mai pui ceva lei si cu 70 ron iti cumperi bilet pentru un show de stand up live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 minute, DonFlamingo a spus: hai ca n-a durat mult pana sa inceapa show-ul @Speedy.K facem sa iasa frumos Daca venim pe mobre atunci mai usor cu berea doar apa plata cu lamaie. Sau venim pe mobre, cascam gura si dupa mergem la o locatie unde sa ne delectam cu licori bahice Cand se apropie momentul, ca sa ne stim si noi programele personale, discutam si stabilim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Lista celor care au achiziționat deja bilete, pentru a putea fi mai ușor de organizat ceva la comun: Speedy.k Eneos Kassu Ruginel 3.14 Robert23mg DonFlamingo Următorii preluați lista și completati-o pentru a avea o imagine exacta a celor care doresc sa participe la întâlnire în grup. Editat 1 oră în urmă de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 2 hours ago, Tomy_k said: Ar fi chiar culmea sa merg sa platesc bilet de intrare si scump, intr-un loc unde as merge ca sa cheltui bani pe echipamente si un pic de gura casca. Sper ca lumea sa se destepte si prezenta sa fie extrem de slaba.Poate alta data se trezesc organizatorii si lasa intrarea libera. Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber, vazand ca pare sa fie prezenta aici o persoana implicata in organizare, cu scopul sa stie ca exista si aceasta perspectiva. Ca fapt divers, evenimentul e organizat in Hala Laminor, administrat de primaria S3. Toate evenimentele de pana acum au fost cu intrare platita, indiferent de specificul acestora. Pana una alta, daca problema ta sunt cei 32 de LEI, clar n-ai ales bine domeniul in care sa comentezi, avand in vedere costurile acestei pasiuni. Am luat si eu doua bilete, ca doar sunt "vecin" cu Hala Laminor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Am fost la targul de craciun organizat in aceeasi locatie si intrarea a fost libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Da, "targ" organizat de primarie, nu de un organizator privat. Ideea ramane, cu 32 LEI nu fac plinul nici la Medley. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Lista updatata: Speedy.k Eneos Kassu Ruginel 3.14 Robert23mg DonFlamingo Mihai Daniliuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Acum 2 ore, Tomy_k a spus: Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber,. Si ti se pare ca noi am facut altceva?! Si vei ca forumul asta nu este un forum "liber", este un forum privat, cu niste reguli, niste moderatori si niste administratori si de pe care poti fi zburat oricand. Scrisul pe forumul asta nu este un drept, ca nu esti in piata publica, este o favoare facuta de proprietarul forumului care il detine, il plateste, intretine, reglementeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 31 minute în urmă Share Postat 31 minute în urmă (editat) Da ai facut cu totul altceva . Te-ai inflamat aiurea si ai fost obraznic. Editat 24 minute în urmă de Tomy_k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate