Sari la conținut

Expo Moto București 2025

ENEOS
 Share

Postări Recomandate

Ar fi chiar culmea sa merg sa platesc bilet de intrare si scump, intr-un loc unde as merge ca sa cheltui bani pe echipamente si un pic de gura casca. 

Sper ca lumea sa se destepte si prezenta sa fie extrem de slaba.Poate alta data se trezesc organizatorii si lasa intrarea libera.

Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber, vazand ca pare sa fie prezenta aici o persoana implicata in organizare, cu scopul sa stie ca exista si aceasta perspectiva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti se pare ciudat ca se irita lumea la opiniile debitate dar nu ti se pare ciudat ca intr-o tara cu o economie (inca) libera o organizatie intreprinde o activitate economica ale carei costuri vrea sa si le recupereze, si de ce nu sa si faca profit pentru a putea organiza si pe viitor activitati similare... 

Iti propun sa organizezi pro bono acelasi tip de eveniment si sa le demonstrezi acestor burghezi capitalisti ca se poate si fara bani.

Link spre comentariu

hai ca n-a durat mult pana sa inceapa show-ul 🤣

@Speedy.K facem sa iasa frumos :D Daca venim pe mobre atunci mai usor cu berea doar apa plata cu lamaie. 

Sau venim pe mobre, cascam gura si dupa mergem la o locatie unde sa ne delectam cu licori bahice

Editat de DonFlamingo
Link spre comentariu

Acum 7 minute, DonFlamingo a spus:

hai ca n-a durat mult pana sa inceapa show-ul 🤣

@Speedy.K facem sa iasa frumos :D Daca venim pe mobre atunci mai usor cu berea doar apa plata cu lamaie. 

Sau venim pe mobre, cascam gura si dupa mergem la o locatie unde sa ne delectam cu licori bahice

Cand se apropie momentul, ca sa ne stim si noi programele personale, discutam si stabilim.

Link spre comentariu

Lista celor care au achiziționat deja bilete, pentru a putea fi mai ușor de organizat ceva la comun:

Speedy.k

Eneos

Kassu

Ruginel

3.14

Robert23mg

DonFlamingo

Următorii preluați lista și completati-o pentru a avea o imagine exacta a celor care doresc sa participe la întâlnire în grup.

Editat de Kassu
Link spre comentariu

2 hours ago, Tomy_k said:

Ar fi chiar culmea sa merg sa platesc bilet de intrare si scump, intr-un loc unde as merge ca sa cheltui bani pe echipamente si un pic de gura casca. 

Sper ca lumea sa se destepte si prezenta sa fie extrem de slaba.Poate alta data se trezesc organizatorii si lasa intrarea libera.

Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber, vazand ca pare sa fie prezenta aici o persoana implicata in organizare, cu scopul sa stie ca exista si aceasta perspectiva.

Ca fapt divers, evenimentul e organizat in Hala Laminor, administrat de primaria S3. Toate evenimentele de pana acum au fost cu intrare platita, indiferent de specificul acestora.

Pana una alta, daca problema ta sunt cei 32 de LEI, clar n-ai ales bine domeniul in care sa comentezi, avand in vedere costurile acestei pasiuni.

Am luat si eu doua bilete, ca doar sunt "vecin" cu Hala Laminor.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Tomy_k a spus:

Nu inteleg de ce unii se irita cand doar mi-am exprimat si eu o opinie in mod liber, pe un forum liber,.

Si ti se pare ca noi am facut altceva?!

Si vei ca forumul asta nu este un forum "liber", este un forum privat, cu niste reguli, niste moderatori si niste administratori si de pe care poti fi zburat oricand.
Scrisul pe forumul asta nu este un drept, ca nu esti in piata publica, este o favoare facuta de proprietarul forumului care il detine, il plateste, intretine, reglementeaza.

Link spre comentariu

Acum 49 minute, Tomy_k a spus:

Da ai facut cu totul altceva . Te-ai inflamat aiurea si ai fost obraznic.

🤣

Acum 52 minute, Speedy.K a spus:

Si ti se pare ca noi am facut altceva?!

Si vei ca forumul asta nu este un forum "liber", este un forum privat, cu niste reguli, niste moderatori si niste administratori si de pe care poti fi zburat oricand.
Scrisul pe forumul asta nu este un drept, ca nu esti in piata publica, este o favoare facuta de proprietarul forumului care il detine, il plateste, intretine, reglementeaza.

Mai obraznicule care esti tu obraznic mic 🤣

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Tomy_k a spus:

Da ai facut cu totul altceva . Te-ai inflamat aiurea si ai fost obraznic.

"Ba nu, domnule!" Am fost foooaaaarte politicos si tolerant. Batranetile, deh... Trebuia sa vii cu replicile alea acum vreo 10 ani, sa fi vazut atunci obraznicie.

Hai, pasi pe covoras(i) !

E prea scump pentru tine p-aici.

Acum 23 minute, DonFlamingo a spus:

🤣

Mai obraznicule care esti tu obraznic mic 🤣

Miros un troll. Prea a venit direct cu vechea replica pe subiectul SMAEB.

Link spre comentariu

Nimeni nimic, brusc o discuție pentru 30 lei.. cine are frustrări oare iese din casa? Bea o cafea la 3 lei 5 lei de la aparat? Respira? 

Exista o expozitie, eveniment, bâlci in 2025 si unii sunt morocănoși pentru acest lucru. 

Haide sa fim mai buni, sa iesim din casa, sa ne mai bucuram ochii, la ce tine de motociclism acolo, sau la vreo doamna/domnișoara, fiecare dupa cum simte. 

De comentat e atat de simplu, mai ales aici cu o tastatura in fața. Mergi pana acolo si spune apoi ca a fost naspa, ca nu s a meritat, ca x sau y. 

Am luat si eu 2 bilete, au mai luat si alti prieteni, lume o sa fie.

Link spre comentariu

Cu tot respectul, este 30+ ron doar daca faci dansul pinguinului sau cunosti strangerea de mana secreta. Pretul biletul in full este 50+ ron.

Cafele de la aparat nu bem pentru ca nu sunt sanatoase. 

Pe acolo o sa trecem doar asa de parada .Pentru cumparat echipamente o sa ne oprim putin mai catre Catelu, la magazinul unde se intra gratis si este foarte bine aprovizionat ( parca i se spune Asfalt Uscat dar nu sunt sigur).

Link spre comentariu

Acum 36 minute, ianachim a spus:

Sunt curios de astia care spun ca e scump biletul …… oare de cat pun benzina in rezervor….???

Au electrice, nu se pune . 🥳

Acum 30 minute, Tomy_k a spus:

Pentru cumparat echipamente o sa ne oprim putin mai catre Catelu, la magazinul unde se intra gratis si este foarte bine aprovizionat ( parca i se spune Asfalt Uscat dar nu sunt sigur).

S-a strigat BINGO!🥳

Editat de Kassu
Link spre comentariu

Habar nu am . Mi-au sarit in ochi in drum catre casa de la targul de craciun. 

Daca ma banuiti ca as fi vrut sa le fac reclama alora , imi pare foarte rau si rog un moderator sa stearga numele firmei. Restul ramane valabil.

.

Sanatate va doresc si sa ne vedem in lumea libera, unde nu se intra cu bilet.

Editat de Tomy_k
Link spre comentariu

M am informat mai bine si am aflat ca pentru cei care platesc bilet intreg 50+ va fi si un show ….dans in poala’

sunt rugati sa vina cu servetele de acasa 

Sa nu mergi din principiu ca nu ai ce vedea este una

sa nu mergi ca nu vin cei pe care ai vrea sa i vezi merge si asta

dar sa nu mergi ca e prea scump e o treaba funny rau

propun pentru astia cu ducati sbk sa fie gratis ca si asa ii costa mult intretinere la moto

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ianachim a spus:

Sunt curios de astia care spun ca e scump biletul …… oare de cat pun benzina in rezervor….???

De unde bani de rezervor?! Nici de canistra, daramite de rezervor...

Acum 1 oră, Tomy_k a spus:

Cu tot respectul, este 30+ ron doar daca faci dansul pinguinului sau cunosti strangerea de mana secreta. Pretul biletul in full este 50+ ron.

Cafele de la aparat nu bem pentru ca nu sunt sanatoase. 

Pe acolo o sa trecem doar asa de parada .Pentru cumparat echipamente o sa ne oprim putin mai catre Catelu, la magazinul unde se intra gratis si este foarte bine aprovizionat ( parca i se spune Asfalt Uscat dar nu sunt sigur).

Este Expo, nu talcioc.

Asta nu s-a prins ca targul de craciun, ala cu intrare moka, a fost facut pe banii lui din taxele platite la primarie. El inca are impresia ca a fost gratis.

Link spre comentariu

41 minutes ago, ianachim said:

propun pentru astia cu ducati sbk sa fie gratis ca si asa ii costa mult intretinere la moto

Uite unul care s-a prins. Am depus de  acum dosarul pentru un inprumut la banca, sa fiu sigur ca primesc aprobare pana la revizia de primavara.

Multumesc pentru sustinere!

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Tomy_k a spus:

Uite unul care s-a prins. Am depus de  acum dosarul pentru un inprumut la banca, sa fiu sigur ca primesc aprobare pana la revizia de primavara.

Multumesc pentru sustinere!

special penteu tine pe sub mana

-40% discount

IMG_2849.jpeg

Link spre comentariu