Sari la conținut

Pozitii Honda

Vlad1504
 Share

Postări Recomandate

Salut! In aprilie in 2024 mi-am cumparat de noua o motocicleta Honda si din ce am vazut, toata gama Honda moto au acum pozitiile pe semnalizari, un fel de US style. Problema este ca e un magnet de RAR si vreau sa stiu daca mai e cineva care a reusit sa opreasca tampeniile alea fara sa piarda garantia, pentru ca cei de la Honda au spus ca sunt perfect legale, pentru ca altfel nu ar fi trecut RAR ul de inmatriculare. Dar as vrea sa ma plimb linistit fara sa pierd timpul făcând contestații pentru talon.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt de acord cu tine cand spui ca US Style e magnet de RAR. 

Eu am fost oprit de multe ori cu motocicleta (cu pozitii pe semnalizatoare - asa a avut motocicleta de la mama ei (import Canada)) si n-au zis nimic pe subiectul asta. Singurul interes al lor era evacuarea mai zgomotoasa (sanki... chiar e stock) :))  

Parerea mea e ca iti faci griji inutil. :)

Editat de Alexandru Boros
Link spre comentariu

Acum 44 minute, Vlad1504 a spus:

Salut! In aprilie in 2024 mi-am cumparat de noua o motocicleta Honda si din ce am vazut, toata gama Honda moto au acum pozitiile pe semnalizari, un fel de US style. Problema este ca e un magnet de RAR si vreau sa stiu daca mai e cineva care a reusit sa opreasca tampeniile alea fara sa piarda garantia, pentru ca cei de la Honda au spus ca sunt perfect legale, pentru ca altfel nu ar fi trecut RAR ul de inmatriculare. Dar as vrea sa ma plimb linistit fara sa pierd timpul făcând contestații pentru talon.

Multumesc anticipat!

De cand mergi cu motociclete pe strada de stii tu ce e magnet pentru RAR si ce nu?

In afara de asta baietii de la dealer au perfecta dreptate, daca nu erau legale semnalele alea aprinse permanent nu luau mobrele de la Honda omologarea RAR. Nu e nimic USA, e omologare europeana de tip.

Tu n-ai treaba iarna si vrei sa-ti faci de lucru?!

Acum 22 minute, Alexandru Boros a spus:

Nu sunt de acord cu tine cand spui ca US Style e magnet de RAR. 

Eu am fost oprit de multe ori cu motocicleta (cu pozitii pe semnalizatoare - asa a avut motocicleta de la mama ei (import Canada)) si n-au zis nimic pe subiectul asta. Singurul interes al lor era evacuarea mai zgomotoasa (sanki... chiar e stock) :))  

Parerea mea e ca iti faci griji inutil. :)

Pe tine te-a oprit RAR-ul "de multe ori"? Ca pe mine nu m-au nimerit niciodata in 20 de ani, eu mergand in oras la greu siavand, cel putin in ultimii 10 ani tobe galagioase.

PS Topicul se poate inchide, subiectul discutiei pur si sim0lu nu exista.

Link spre comentariu

Acum 18 minute, Speedy.K a spus:

De cand mergi cu motociclete pe strada de stii tu ce e magnet pentru RAR si ce nu?

In afara de asta baietii de la dealer au perfecta dreptate, daca nu erau legale semnalele alea aprinse permanent nu luau mobrele de la Honda omologarea RAR. Nu e nimic USA, e omologare europeana de tip.

Pe tine te-a oprit RAR-ul "de multe ori"? Ca pe mine nu m-au nimerit niciodata in 20 de ani, eu mergand in oras la greu siavand, cel putin in ultimii 10 ani tobe galagioase.

Ai fost tu mai norocos ca mine :)

de vreo 4 5 ori in 9 ani... = de multe ori :D

Link spre comentariu

1 hour ago, Speedy.K said:

Probabil pur si simplu am avut ghinion ca a fost politistul mai nesuferit si nu e treaba de iarna asta:)) e din vara chestia si de atunci am evitat filtrele. Nu merg de asa de mult ca tine, merg doar de 4 ani. Na doar am vrut sa stiu daca cineva care a avut le-a oprit, atat.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, Vlad1504 a spus:

politistul mai nesuferit

Plângere pt abuz, iei hârtie de la Honda că așa e omologat vehiculul și îi scoți nesufereala pe nas!

Link spre comentariu

Multe modele de la BMW au stopurile, frâna si semnalizările integrate. Perfect legal.

Nu de RAR mi-e frica mie, ci de berbecii care nu vad ditamai motocicleta, ce sa te aștepți sa vada un stop 3 in 1....

Link spre comentariu

Acum 47 minute, Vlad1504 a spus:

Probabil pur si simplu am avut ghinion ca a fost politistul mai nesuferit si nu e treaba de iarna asta:)) e din vara chestia si de atunci am evitat filtrele. Nu merg de asa de mult ca tine, merg doar de 4 ani. Na doar am vrut sa stiu daca cineva care a avut le-a oprit, atat.

Pe tine te-a oprit un politia sau politia+ duba de RAR? Am impresia ca te-a oprit un gabor plictisit care "si-a incercat-o cu tine", cum se zicea pe vremeuri la mine, in Dudesti, situ ai pus botu'.

Acum 55 minute, Kristian a spus:

Ghin ion iliescu

Absolut!

Link spre comentariu