vik55 Postat Duminică la 16:46 Share Postat Duminică la 16:46 Doresc informati pentru producatori costume moto in Bucuresti daca sunt . Poate si la comanda in functie de marime si culoare . Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 07:14 Share Postat Luni la 07:14 Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Luni la 07:23 Share Postat Luni la 07:23 Acum 9 minute, apriliacluj a spus: Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri Din pacate, nu mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Luni la 07:25 Share Postat Luni la 07:25 Acum 10 minute, apriliacluj a spus: Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri S-a inchis pravalia. Pare ca intre timp s-au mutat in Bangalore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 07:44 Share Postat Luni la 07:44 asta e, nasol, erau de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Marți la 18:13 Share Postat Marți la 18:13 Pacat! Vishal era de treaba si avea preturi super ok pentru ce calitate oferea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 20:35 Share Postat Marți la 20:35 Păi d'aia nici n-a rezistat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate