Sari la conținut

Portbagaj top case moto

taxi1979
 Share

Postări Recomandate

Buna seara, colegi. Am achizitionat acest portbagaj pt top case, dar e un pic  mare.  Gaurile de prindere sunt la distanta de 20 /30 cm si mi ar fi trebuit cam la 15/ 25. Tinand cont ca l am achizitionat la un pret bun, n as vrea sa l dau inapoi si ma gandeam sa l montez pe.o placa de aluminiu si acea placa sa o montez pe topcase. Credeti ca e o idee buna? Aveti cumva alte idei? Multumesc

IMG_20250130_173255.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este bună ideea, placa e rigidă la un impact din spate. Mai știi cum se turteau Daciile la impactul cu farul de Trabant? Pentru că aripa era dreaptă, fără o curbură.

Am mai văzut grătărele pe topcase, pentru diverse textile.

Link spre comentariu

Ai putea sa incerci cu niste flanse/platbande pentru a alinia cum iti doresti.

Eu am portbagaj pe top case, dar nu am pus vreodata greutate pe el si nici nu voi pune. Poate sa pun in viitor vreun neopren, adica ceva voluminos, dar nu masă.

Link spre comentariu

Potisa pui linistit, atata timp cat topcaseul este de calitate si ceea ce pui pe gratarul ala nu e foarte greu. De exemplu doua izoprene, un sac de dormit, maxim un cort usor de doua persoane.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

Ai putea sa incerci cu niste flanse/platbande pentru a alinia cum iti doresti.

Eu am portbagaj pe top case, dar nu am pus vreodata greutate pe el si nici nu voi pune. Poate sa pun in viitor vreun neopren, adica ceva voluminos, dar nu masă.

Pai asta e ideea, sa pun volum, nu masa. Chestii precum un cort, un sac de dormit, un neopren

Chiar acum, taxi1979 a spus:

Pai asta e ideea, sa pun volum, nu masa. Chestii precum un cort, un sac de dormit, un neopren

Si voiam sa stiu daca e ok cu placa de aluminiu, dar nici ideaa cu platbanda nu e rea deloc. Chiar imi pare mai potrivita. 

Acum 2 ore, Penetru a spus:

Nu este bună ideea, placa e rigidă la un impact din spate. Mai știi cum se turteau Daciile la impactul cu farul de Trabant? Pentru că aripa era dreaptă, fără o curbură.

Am mai văzut grătărele pe topcase, pentru diverse textile.

Dar daca as face cum spunea cineva, sa montez gratarul ala pe platbanda, crezi ca as mai reduce din rigiditate? 

Acum 2 ore, Lucian_M a spus:

Nu-i o idee fantastică să adaugi greutate peste topcase.

Greutatea va fi minima. Mai mult volum

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Potisa pui linistit, atata timp cat topcaseul este de calitate si ceea ce pui pe gratarul ala nu e foarte greu. De exemplu doua izoprene, un sac de dormit, maxim un cort usor de doua persoane.

E top case ul original al motocicletei. Sper ca e destul xe ok

Link spre comentariu

• Kristian changed the title to Portbagaj top case moto

Elementul de adaptare ar trebui să fie ondulat sau curbat ca să se poată deforma în caz de... pentru că dacă este drept acționează ca un cuțit.

La șuruburile de fixare este nevoie de șaibe mari pe ambele fețe în contact cu plasticul.

Link spre comentariu