Kassu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Acum 5 ore, shashka a spus: Nu am lucrat niciodata pentru altcineva. Nu stiu cum se muta discutia in privat, pentru ca nu ma pricep la butonat. Din pacate nu poti primi mesaje private. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Miercuri la 20:57 Autor Share Postat Miercuri la 20:57 La 08.02.2025 la 16:31, Patrick_M a spus: Radu Salcudean, lingurar. Un om cu 1000 de povesti, cat toate cardurile din dotare. He's a story. Spune-i sa ma astepte cu cele 7 (stie el). Iti trimit numarul pe PM asa a ieșit povestea lui Radu Dacă mai știți ceva meșteșugari.. mai am timp și energie. Mai ales caut de prin sate din jurul Clujului (50km radius). Chiar și oameni mai in vârstă. Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Miercuri la 22:24 Share Postat Miercuri la 22:24 A ieșit fain, se vede că știi să filmezi și să editezi. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Joi la 05:11 Share Postat Joi la 05:11 8 hours ago, reverend said: asa a ieșit povestea lui Radu Dacă mai știți ceva meșteșugari.. mai am timp și energie. Mai ales caut de prin sate din jurul Clujului (50km radius). Chiar și oameni mai in vârstă. Mersi anticipat Fain baiat. Inca astept o lingura de la el, si el tot țuică. :)) Frumos proiect. La mai multe. Ma mai gandesc si la altii. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Joi la 06:35 Autor Share Postat Joi la 06:35 Acum 8 ore, Lucian_M a spus: A ieșit fain, se vede că știi să filmezi și să editezi. Spor! Ms fain. 1 oră în urmă, Patrick_M a spus: Fain baiat. Inca astept o lingura de la el, si el tot țuică. :)) Frumos proiect. La mai multe. Ma mai gandesc si la altii. Spor Miercuri termin un fierar. Un băiat de pe lângă Cluj. Super fain și autentic omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Joi la 06:44 Share Postat Joi la 06:44 Stiu ca vrei pe langa Cluj dar daca ai drum/chef de drum, merita mers la Corund si Horezu pentru ceramica de acolo. La Corund e ceva mai comerciala treaba, la Horezu e mai autentic, cred eu. Vezi Satul Olari. Am oprit in Horezu acum 2 ani special pentru asta si am cumparat de la oameni din curte. Sunt povesti si acolo, si e pacat ca se va pierde acea cultura pentru ca nu mai sunt multi care fac asa ceva in zona. Plus ca multa ceramica e adusa din Bulgaria si vanduta la un loc cu a noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Joi la 06:49 Autor Share Postat Joi la 06:49 Acum 4 minute, yes! a spus: Stiu ca vrei pe langa Cluj dar daca ai drum/chef de drum, merita mers la Corund si Horezu pentru ceramica de acolo. La Corund e ceva mai comerciala treaba, la Horezu e mai autentic, cred eu. Vezi Satul Olari. Am oprit in Horezu acum 2 ani special pentru asta si am cumparat de la oameni din curte. Sunt povesti si acolo, si e pacat ca se va pierde acea cultura pentru ca nu mai sunt multi care fac asa ceva in zona. Plus ca multa ceramica e adusa din Bulgaria si vanduta la un loc cu a noastra. Mersi fain de idee. Caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate