Lucian_M Postat Duminică la 10:31 Share Postat Duminică la 10:31 MT Sincrony DS, mărime reală M (57-58 cm), stare bună, interior spălat, curat (casca a fost utilizată doar cu cagulă). Am cutia și husa. 380 lei (ușor negociabil) + transport la alegere. Se poate proba in Piatra Neamț, când am drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Duminică la 13:10 Share Postat Duminică la 13:10 Spor la vanzare! Cu ce o inlocuiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 14:01 Autor Share Postat Duminică la 14:01 Am luat deja LS2 Blaze II, nu-s tocmai încântat de ea, la multe capitole e sub MT. Dar îi pot pune pinlock și intercom, în caz că mă decid să-mi șoptească soția să reduc viteza și să termin cu înjurăturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 14:48 Share Postat Duminică la 14:48 Acum 43 minute, Lucian_M a spus: să-mi șoptească soția să reduc viteza Sub ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 15:51 Autor Share Postat Duminică la 15:51 Ehe, poate ai uitat cum e să mergi cu soția pe moto, am peste 120.000 doar cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 07:24 Share Postat ieri la 07:24 telefon de contact?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 07:25 Moderatori Share Postat ieri la 07:25 Sau o alta metoda de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 07:28 Autor Share Postat ieri la 07:28 Pm sau 0745863277, cine e interesat mă găsește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate