bach Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Vrea careva fier made in japan pe M72? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Carburatoare PZ28 Deni "alta qualita cinese". Acestea sunt copie dupa K37 rusesc care la randul lui era copie dupa Graetzin de la BMW. A costat 1100 lei perechea, destul de scump dar le-am cumparat la recomandarea unui polonez care restaureaza boxere rusesti si montase pe un K750 aceleasi carburatoare. Eu aveam deja de cativa ani o pereche de PZ28 dar care nu erau originale Deni si nu mergeau bine. Link: https://alemotor.pl/oryginalne-gazniki-pz-28-deni-m-72-bmw-r71-r12-r61-r51-r66-jak-amal-graetzin-g24-zndapp-ks-p-2076.html . Au si certificat de garantie . Urmeaza sa le probez, sper ca nu am dat banii degeaba pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate