ErvinK Postat Martie 1, 2025 Share Postat Martie 1, 2025 Salutare, rebobineaza cineva statoare și oferă garanție pe lucrare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 1, 2025 Share Postat Martie 1, 2025 Pe un grup moto de facebook am văzut că își promova cineva astfel de servicii, despre garanție și calitate nu știu nimic. Pt ce 🏍? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3, 2025 Share Postat Martie 3, 2025 La 01.03.2025 la 5:00, ErvinK a spus: Salutare, rebobineaza cineva statoare și oferă garanție pe lucrare ? nu stiu, dar trebuia sa postezi la sectiunea "service si intretinere curenta"! te-am notat si pe tine in caiet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 3, 2025 Share Postat Martie 3, 2025 La cate ii dai afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ErvinK Postat Martie 7, 2025 Autor Share Postat Martie 7, 2025 Pentru un BMW s1000r, am găsit pe cineva sper sa țină... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2025 Share Postat Martie 7, 2025 daca tine, sa pui informatia si pt ceilalti utilizatori daca nu, tot asa, ca sa stim sa-l evitam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 7, 2025 Share Postat Martie 7, 2025 (editat) Acum 11 ore, ErvinK a spus: Pentru un BMW s1000r, am găsit pe cineva sper sa țină... Da' cati km are mobra aia sau ce a patit de a necesitat interventia asta? Editat Martie 7, 2025 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate