qAndrei Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Salutare tuturor, dețin un Fz6 de 2 ani și după ce l-am achiziționat am observat că îmi dă antigelul afară pe furtunul de preaplin și după ceva timp mi-a amestecat uleiul și antigelul. Am descoperit că se stricase pompa de apă, așa că am recondiționat-o și tot odată am schimbat și garnitura de chiuloasă, pe lângă asta am schimb și bușonul (nu original) de la radiator fiindcă era destul de urât cauciucul ce etanșa. Toate bune până prin vara trecută când a început iarăși să "scuipe" antigelul, am verificat pompa de apă și e ok, am cumpărat un bușon nou (original), am testat și termostatul, iar problema tot nu s-a rezolvat. Ce sfaturi aveți pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Du-te la un service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Acum 2 ore, qAndrei a spus: am schimbat și garnitura de chiuloasă CHIULASĂ, fme de limbă română! Dacă n-ai verificat planeitatea blocului și a chiulasei, și bineînțeles rectificat dacă era cazul, ai schimbat garnitura degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Și când îi aud pe unii cu "lasă, boss, nu trebuie planata chiulasa, nu are treabă, merge și așa", îmi vine să fug. Dacă tot e jos, se face verificare, test etanșeitate, planare dacă e cazul. Știu, costă în plus. Întotdeauna, când "dă pe afară", prima dată verific bușonul, până acum aia a fost problema la fiecare moto. Plus antigel de care trebuie, nu la 12 lei litrul, de mașină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate