Sari la conținut

Omologare ataș pe comunistă

Postări Recomandate

Salutam!

Am o programare la RAR pentru înscrierea atașului in acte la un Simson in prezent solo.

Care este ultima voastră experiență cu aceasta cazuistica?

Înțeleg că îți cere mai nou acte proveniență ataș și deviz service autorizat pentru instalare conform legislației în vigoare. - sunt doua in tara cu preturi astronomice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RAR Bistrita...programare...o coada de 30 de minute...Nu i-a interesat CI veche unde au mai fost 4 proprietari solo...

Lumini, seria de pe cadru ( au gasit una pe cutie , apoi inca una pe cutie , apoi aia de pe motor ...deruta in bibilici..)

Intr-o saptamana CI noua  , in care nu se mai trece apropritaru'...

Link spre comentariu

• 1 month later...

Revenim cu informații:

Se prezintă la RAR, se face poze drezinei, se achita cele din imaginea atasata, cu raportul inginerului și cu cererea proprietarului se depun la registratura și se așteaptă răspunsul comisiei in 30 de zile.

IMG-20250414-WA0004.jpeg

Link spre comentariu

Acum 2 ore, m72story a spus:

in 30 de zile.

IMG-20250414-WA0004.jpeg

Dureaza ceva timp. 

5-7 zile nu le ajungea. 

Exista riscul sa nu fie acceptata cererea de  omologare? 

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

Bănuiesc că da, depinde de starea de spirit a comisiei 

Deși nu înțeleg care este motivul pentru care mă pune să plătesc și nu mi-ar face omologare

Sau poate in acel moment mi-ar returna banii.

Link spre comentariu

Inginerii de la R.AR. sunt angajați doar ca să fie la număr....n-au nicio cunoştință despre structuri metalice, mai ales când vine vorba de șasiuri sau despre extensia șasiurior autovehiculeleor.

Asta e "regulă" de peste 30 de ani.

Link spre comentariu

Am avut șansa (căci tine de șansa) că după doua ore de așteptare, de a nimeri la un inginer care era interesat și dorea să îți ofere sprijin pentru situație. Majoritatea persoanelor de pe acolo sunt arogante și te abordează cu o superioritate demna de un zeu printre muritori.

Este o situație specifica tuturor organizațiilor din țara noastră draga.

Link spre comentariu

Acum 59 minute, m72story a spus:

Majoritatea persoanelor de pe acolo sunt arogante și te abordează cu o superioritate demna de un zeu printre muritori.

Confirm.

Acum câțiva ani m-am dus la RAR Voluntari pentru că aveam o cifră trecuta greșitla la seria unei rulote.

M-au trimis la RAR Ploiești pentru că acolo era făcută cartea și era greșeala celor de acolo, cu toate că puteau modifica și ei fără probleme.

Acolo la Ploiești băieții foarte de treabă au rezolvat problema imediat și fără costuri pentru că era greșeala lor.

Link spre comentariu