Sapro213 Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Dupa ce m-a bătut la cap in ultimii 2 ani si eu la randul meu pe ma-sa am luat echipament și acum am un nou prieten de plimbări. La cei 9 ani ai lui am răsfoit internetul sa găsesc mărimile necesare, tot ce a mai rămas de cumparat este o centura cu mânere sa ii fie mai confortabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 In UK nu de la 14 ani e legal sa duci pasageri? In rest, sa-ti traiasca feciorul, multe bucurii si km impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Plimbari placute! Atentie cum il 8nstruiesti si cum respecta ce-i spui la instructaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat Miercuri la 01:30 Autor Share Postat Miercuri la 01:30 La 25.03.2025 la 18:51, apriliacluj a spus: In UK nu de la 14 ani e legal sa duci pasageri? In rest, sa-ti traiasca feciorul, multe bucurii si km impreuna! Expand Nu este limita de varsta, sigura condiție e sa ajungă la scărițe La 25.03.2025 la 21:10, Speedy.K a spus: Plimbari placute! Atentie cum il 8nstruiesti si cum respecta ce-i spui la instructaj! Expand Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Miercuri la 07:27 Share Postat Miercuri la 07:27 La 25.03.2025 la 17:17, Sapro213 a spus: Dupa ce m-a bătut la cap in ultimii 2 ani si eu la randul meu pe ma-sa am luat echipament și acum am un nou prieten de plimbări. La cei 9 ani ai lui am răsfoit internetul sa găsesc mărimile necesare, tot ce a mai rămas de cumparat este o centura cu mânere sa ii fie mai confortabil. Expand Dacă găsești pe undeva acel sistem de centură cu mânere, te rog să postezi aici. Caut și eu așa ceva pentru copilul meu. Ne mai plimbam cu scuterul prin oraș și cred că este util un astfel de sistem. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat Miercuri la 07:29 Autor Share Postat Miercuri la 07:29 La 26.03.2025 la 7:27, MirceaB a spus: Dacă găsești pe undeva acel sistem de centură cu mânere, te rog să postezi aici. Caut și eu așa ceva pentru copilul meu. Ne mai plimbam cu scuterul prin oraș și cred că este util un astfel de sistem. Mulțumesc. Expand Găsești mai multe modele, eu am comandat asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Miercuri la 14:14 Share Postat Miercuri la 14:14 Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Miercuri la 14:22 Share Postat Miercuri la 14:22 La 26.03.2025 la 7:29, Sapro213 a spus: Găsești mai multe modele, eu am comandat asa ceva Expand Misto centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate