Zven Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Vand geaca Rev'it Tornado 4 h2o marimea M. Versiunea cu 3 straturi detasabile. Se vinde cu protectia spate de la Rev'it inclusa. Am purtat-o de 5 ori si nu ne intelegem. A fost luata anu asta de noua de la asfalt uscat. Se poate proba in Popesti Leordeni cu un telefon in prealabil. Contact: 0745287441 Pret: 1400 ron - fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă stai ca nu m am prins ai luat o anul asta ai purtat o deja … de 5 ori afara ninge ai luat o la ski???? stii ca INCA cluburile moto nu au deschis sezonul moto…???? deci e ca si noua ce nu ti place la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Pfuaaa, si io ma duc la munca cu mobra zi de zi, azi m-a prins ninsoarea... O sa trimit niste scrisori cu scuze la cluburile moto. Ca am de vandut si eu geaca cumparata in ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă 1 hour ago, ianachim said: stai ca nu m am prins ai luat o anul asta ai purtat o deja … de 5 ori afara ninge ai luat o la ski???? stii ca INCA cluburile moto nu au deschis sezonul moto…???? deci e ca si noua ce nu ti place la ea? Desi am probat-o in magazin, nu mi s-a parut asa aiurea, dar dupa cele 5 purtari calare m-am prins ce nu e bine. Croiala la modelul asta este foarte larga sub maini si in zona burtii. Sta pe mine ca un sac pe gard. Intra aer pe sub ea ca nu se strange suficient. Daca merg mai tare falfaie pe mine, chiar daca e M. Mi-am luat alpinestars andes si sta pe mine ca turnata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate