Zven Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Vand geaca Rev'it Tornado 4 h2o marimea M. Versiunea cu 3 straturi detasabile. Se vinde cu protectia spate de la Rev'it inclusa. Am purtat-o de 5 ori si nu ne intelegem. A fost luata anu asta de noua de la asfalt uscat. Se poate proba in Popesti Leordeni cu un telefon in prealabil. Contact: 0745287441 Pret: 1400 ron - fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 55 minute în urmă Share Postat 55 minute în urmă stai ca nu m am prins ai luat o anul asta ai purtat o deja … de 5 ori afara ninge ai luat o la ski???? stii ca INCA cluburile moto nu au deschis sezonul moto…???? deci e ca si noua ce nu ti place la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 46 minute în urmă Share Postat 46 minute în urmă Pfuaaa, si io ma duc la munca cu mobra zi de zi, azi m-a prins ninsoarea... O sa trimit niste scrisori cu scuze la cluburile moto. Ca am de vandut si eu geaca cumparata in ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate