Sari la conținut

Schimbator viteze

Postări Recomandate

Salut,detin o motocicleta Ktm duke 125 ABS din anul 2015,o am de 6 luni,iar acum 2 saptamani am cazut cu ea si mi s-a rupt scarita de la piciorul stang,am schimbat-o,dar schimbatorul pare sa fie atins,s-a rupt cauciucul la tija de la schimbator,dar doar cauciucul,si cand incerc sa schimb vitezele,din treapta 1 in treapta 2 intra foarte greu,oare de la ce sa fie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Hudescu Gabriel a spus:

Salut,detin o motocicleta Ktm duke 125 ABS din anul 2015,o am de 6 luni,iar acum 2 saptamani am cazut cu ea si mi s-a rupt scarita de la piciorul stang,am schimbat-o,dar schimbatorul pare sa fie atins,s-a rupt cauciucul la tija de la schimbator,dar doar cauciucul,si cand incerc sa schimb vitezele,din treapta 1 in treapta 2 intra foarte greu,oare de la ce sa fie?

S-a strambat tija care comanda axul din cutie. Schimbatorul pe care il apesi cu piciorul trimite comanda printr-o tija catre axul schimabtorului de viteze din cutie, acea legatura (tija) care are nuci la capete s-a strambat si ar trebuie sa se vada si la ochi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri