Hudescu Gabriel Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Salut,detin o motocicleta Ktm duke 125 ABS din anul 2015,o am de 6 luni,iar acum 2 saptamani am cazut cu ea si mi s-a rupt scarita de la piciorul stang,am schimbat-o,dar schimbatorul pare sa fie atins,s-a rupt cauciucul la tija de la schimbator,dar doar cauciucul,si cand incerc sa schimb vitezele,din treapta 1 in treapta 2 intra foarte greu,oare de la ce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă In primul rand lipsa ceva ani de scoala. Cred ca de-aia nu am putut citi tot ce ai scris, deci n-am cum sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 5 ore, Hudescu Gabriel a spus: Salut,detin o motocicleta Ktm duke 125 ABS din anul 2015,o am de 6 luni,iar acum 2 saptamani am cazut cu ea si mi s-a rupt scarita de la piciorul stang,am schimbat-o,dar schimbatorul pare sa fie atins,s-a rupt cauciucul la tija de la schimbator,dar doar cauciucul,si cand incerc sa schimb vitezele,din treapta 1 in treapta 2 intra foarte greu,oare de la ce sa fie? S-a strambat tija care comanda axul din cutie. Schimbatorul pe care il apesi cu piciorul trimite comanda printr-o tija catre axul schimabtorului de viteze din cutie, acea legatura (tija) care are nuci la capete s-a strambat si ar trebuie sa se vada si la ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Se îndoaie de parcă ar fi din plastilină. Am schimbat unul la 125 și, deși era original, tot a trebuit luat ceva la pilă, că nu intra bine în viteze. Verifică cursa schimbătorului, undeva atinge tija în levier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate