Cbr1000 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele. am dificultăți in a face o alegere. Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie…. Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M Voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Eu as trece cu viteza pe langa ambele si as cumpara un SDR 1290. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, Cbr1000 a spus: Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele. am dificultăți in a face o alegere. Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie…. Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M Voi ce parere aveti? Da' de ce vrei sa renunti la placerile tale, ai de gand sa te calugaresti dupa aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 50 minute în urmă Share Postat 50 minute în urmă Acum 8 ore, Cbr1000 a spus: Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele. am dificultăți in a face o alegere. Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie…. Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M Voi ce parere aveti? Daca te iei dupa raritatea unui service (de calitate), nu cred ca ai mai multe sanse cu BMW. "Parerea mea". Baietii seriosi din vestul tarii, isi mai faceau reviziile si pe la Budapesta. Mai ieftin si mai bun. Daca te iei dupa "stiga un pic de atentie", se pare ca joaca in aceeasi liga. P.S. Cam repede cu renuntatul la placeri. Ramanem copii toata viata, doar jucariile devin din ce in ce mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 21 minute în urmă Share Postat 21 minute în urmă (editat) Brutale, pt ca italienii stiu sa creeze emotie pe 2 roti. Importator e ATVrom deci ai garantia acoperita.. piulita aia spate se gaseste si pe Ducatiuri sigur o sa te poata ajuta cei de acolo sa o dai jos, daca nu, cat poate costa o tubulara dedicata operatiunii asteia... https://www.cncracing.com/en/product/socket-drive-tool-for-front-and-rear-wheel-nuts-mv-agusta-1371.html eventual o comanzi de la ATVrom odata cu motoreta sau mai ieftin https://www.autodoc24.ro/force/13659241 Editat 19 minute în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate