Adrian M. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut Vând o placa rothewald bike mover, luata de pe louis. Face asta: Folosita de cateva ori, apoi a stat. Practic este noua,doar plina de praf:)) Este 70 euro noua, mai puneți și livrare încă 15. 200 lei, predare personala in București. Nu expediez că i mare și grea, ambalajul nu l mai am. 0743180271. O sa revin cu poze reale. https://www.louis.eu/en/rothewald-bike-mover-10003235?filter_article_number=10003235 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Foarte misto placa Am sa comand o unitatea de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Chiar acum, sprike a spus: Foarte misto placa Am sa comand o unitatea de asta De unde ești? Nu o vrei pe asta? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă si la moto gp au ceva de genu asta. profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Adrian M. a spus: De unde ești? Nu o vrei pe asta? :)) Sunt din Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 10 minute, sprike a spus: Sunt din Iasi Nu we asta , ci următorul,vin la o nunta la Iași. Dacă aștepți până atunci îl iau cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 32 minute, Adrian M. a spus: Nu we asta , ci următorul,vin la o nunta la Iași. Dacă aștepți până atunci îl iau cu mine. daca nu iese cu colegul eu zic ca e dar bun pt nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate