Isaaxq Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut! Eu la 1.64 merg bine pe ninja 300/400/650, mai depinde si de lungimea picioarelor. Pune si tu la profil locatia in care te afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Ieri a trecut pe langa mine un KTM 390 RC. O frumusete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, Isaaxq a spus: Bună ziua! Am 20 de ani, 63 de kg și 1.52 înălțime. Mi-aș dorii foarte mult să pot conduce o motocicletă, dar înălțimea nu prea mă ajută. Ce motocicletă mi-ați recomanda pentru această înălțime, dacă aș avea permisul ? ( ceva sport, nu chopper ). Dacă este cineva care ar putea să mă ajute, aștept mesaj aici sau pe Instagram( ig: _isaaxq_ ) Sport?! Pe bune?! Macar supersport, acolo, sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Tiriboții sunt peste tot...sau Tiribot a înviat! Editat 3 ore în urmă de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 4 minute, Kassu a spus: Tiriboții sunt peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Uite, adevarul e ca nu ma gindeam la circuite moto ...... banuiam ca se refera la design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate