Alex0209 Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salutare! În curând o să dau sala și trebuie să mă gândesc la ce motor să îmi iau și am nevoie de niște sfaturi. Am două variante și nu știu ce să aleg dintre Honda cb125r și Kawasaki z125(ambele noi). Ambele știu ca sunt branduri mari insa nu știu care model este mai bun. La design mi se pare mai frumos Honda-ul și nu este cu mult mai scump decât kawasaki-ul dar nu știu dacă merită banii în plus. Astept opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Cel mai probabil ca ambele sunt bune si ca sunt diferente prea mici ca sa conteze. Eu as merge pe Honda doar pt ca imi lasa impresia ca in caz de probleme tehnice la Honda ar fi mai usor de rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Mobre luate noi - cbr @2006 si ninja 300 @2012, merg ceas si acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 3 ore în urmă Admin Share Postat 3 ore în urmă Ia ce-ți place dintre cele două. Sunt reprezentanțe pentru ele, mecanici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate