sprike Postat ieri la 12:13 Share Postat ieri la 12:13 Bună ziua tuturor Dețin un scuter Yamaha de 125 cc care a atins nr. de 5000 km in bord; Doresc sa schimb uleiul de transmisie, dar nu am idee cam ce cantitate trebuie adaugată/completată; Am să folosesc o seringă de 100 ml/50ml ca instrument pentru a măsura gramajul Sticla de ulei de transmisie achizitionată nu are gradație Ce cantitate de ulei de transmisie intra intr-un scuter care are capacitatea cilindrică de 125 cc ? Pun această intrebare ca să nu mai incep sa masor ceea ce dau jos; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 12:34 Share Postat ieri la 12:34 (editat) Salut, la Kymco Agility 125, an de fabricație 2024, trebuie 180 ml. Editat ieri la 12:35 de MirceaB Corectare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat ieri la 12:45 Autor Share Postat ieri la 12:45 Multumesc Am sa verific în cartea tehnica, deși ultima data când am verificat pentru schimbarea uleiului la motor nu am gasit detalii Acum 11 minute, MirceaB a spus: Salut, la Kymco Agility 125, an de fabricație 2024, trebuie 180 ml. Dețin o Yamaha RayZR 125 tot din anul 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 13:36 Share Postat ieri la 13:36 Acum 50 minute, sprike a spus: Multumesc Am sa verific în cartea tehnica, deși ultima data când am verificat pentru schimbarea uleiului la motor nu am gasit detalii Dețin o Yamaha RayZR 125 tot din anul 2024 Intreaba la un service sau dealer Yamaha. PS. Ce ulei ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat ieri la 14:06 Autor Share Postat ieri la 14:06 Am gasit de la MOTOREX Gear Oil Hypoid 80W-90 de 500 mml Din diversele cautări am aflat că media ar fi între „125 gr - 150 gr” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:39 Share Postat ieri la 16:39 Ala e ulei pt cutie de viteza moto. Pentru scutere Motorex are https://www.nordicamoto.ro/1975574928-960-380-ulei-transmisie-motorex-scooter-zx-80w90-130ml?gad_source=1&gad_campaignid=17338929079&gbraid=0AAAAACnXSkplOePcTG_Vjs5BKHGxGtUqF&gclid=Cj0KCQjwgIXCBhDBARIsAELC9ZgAcvK63cXriCmrgkSeJO5cCxWjMSaZOJJVvld6XB1PU04V8YfJ2TEaAgZcEALw_wcB Nu stiu daca e vreo diferenta reala si importanta intre ele, n-am studiat fisa tehnica, dar toate serviceurile care lucrau scutere acum 10 ani cereau asta la "tub de pasta de dinti". In rest Motorex rulllz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă 6 hours ago, sprike said: Bună ziua tuturor Dețin un scuter Yamaha de 125 cc care a atins nr. de 5000 km in bord; Doresc sa schimb uleiul de transmisie, dar nu am idee cam ce cantitate trebuie adaugată/completată; Am să folosesc o seringă de 100 ml/50ml ca instrument pentru a măsura gramajul Sticla de ulei de transmisie achizitionată nu are gradație Ce cantitate de ulei de transmisie intra intr-un scuter care are capacitatea cilindrică de 125 cc ? Pun această intrebare ca să nu mai incep sa masor ceea ce dau jos; Raspuns generat de AI: Rezumat generat de AI Află mai multe The Yamaha Rayzr 125 final drive typically requires 200ml of Sae90w gear oil. A good quality Sae90w gear oil suitable for scooters with wet clutches is recommended, according to a scooter manual. More Information: Engine Oil: The engine oil capacity for the Yamaha Rayzr 125 is around 1000ml and should be a good quality Sae10w-40 grade, suitable for scooters with wet clutches. Final Drive Oil: The final drive, or gearbox, is where the power is transferred from the engine to the rear wheel. It needs specialized gear oil, typically Sae90w, and the recommended quantity is 200ml. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă Acum 53 minute, mobiletron a spus: Raspuns generat de AI: Rezumat generat de AI Află mai multe The Yamaha Rayzr 125 final drive typically requires 200ml of Sae90w gear oil. A good quality Sae90w gear oil suitable for scooters with wet clutches is recommended, according to a scooter manual. More Information: Engine Oil: The engine oil capacity for the Yamaha Rayzr 125 is around 1000ml and should be a good quality Sae10w-40 grade, suitable for scooters with wet clutches. Final Drive Oil: The final drive, or gearbox, is where the power is transferred from the engine to the rear wheel. It needs specialized gear oil, typically Sae90w, and the recommended quantity is 200ml. Multumesc mobiletron Gramajul uleiului pentru motor este de 800 ml - joja are masuratoare - La acest capitol este clar si masurat + ceva info de pe internet Cum spunea si Speedy.K - am sa vb cu un mecanic de moto care face pe langa reparatii cam ce valori sunt la un scuter normal de 125 cc Am sa masor uleiul de transmisie care il voi scoate - Garantia data de producator ma cac pe ea (pt servis standard de placute, ulei, etc. ce tine de consumabile) Mentenanta am tot facut la motoarele de padure Am sa postez gramajul aproximativ care este necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate