KingFlow999 Postat ieri la 21:32 Share Postat ieri la 21:32 Salutare tuturor! Va scriu in cautare unei pareri legata de vizita la RAR. Astazi mi au fost ridicate placutele de inmatriculare pentru lipsa itp si rca( pur si simplu am uitat si am fost oprit in trafic). Eu am o yamaha r6 la care am modificat semnalele, stopul si suportul de numar- le am comandat din america. In rest totul este stock pe ea. Intrebarea mea e urmatoarea, oare o sa am probleme la rar cand fac vizita? Atasez si cateva poze, cu toate ca nu se observa bine pe timp de noapte. Multumesc pentru eventuale lamuriri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă In 20 de ani am fost oprit in trafic o sigura data fara sa fi facut ceva, acum vreo 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Nu cred ca vei avea probleme. Seriile trebuie sa corespunda cu cele din CI, iar la verificarea tehnica cel mai mult sunt interesati de frane si evacuare. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 18 ore în urmă Moderatori Share Postat 18 ore în urmă Si se mai uita la dimensiunile anvelopelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă De verificat ei trebuie sa verifice totul, ca la ITP, nu doar motivul pentru care ti-au ridicat talonul. Acum depinde ce noroc ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Serie șasiu, serie motor, lumini funcționale, dimensiuni anvelope și jante, frâne. Am avut tail tidy aftermarket cu lumini de semnalizare led la RAR și a trecut fără probleme. Aaa, și evacuarea aftermarket poate fi o problemă. La RAR eu am avut evacuarea originală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate