shashka Postat ieri la 15:35 Share Postat ieri la 15:35 Stie poate cineva ce model de casca este asta? Pe ele scrie NOLAN n-70, dar cand caut pe goagăl, nu apare asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 15:48 Share Postat ieri la 15:48 Cum naiba nu apare? Mie imimapare. https://www.moto24.ro/strada/casti/casti-integrale/55630-nolan-casca-crossover-n-70-2-x-classic-n-com-alb-lucios/ Acum e la a 3-a generatie, dar, din cate imi aduc aminte de cand vindeam asa ceva, prima generatie nu arata asa deloc. Mie mi se pare ca e o facatura. Ai cutiile? Daca da, pe cutii e un cod, daca imi dai codul ala iti spun daca e corect sau nu. Aaa, stai asa, sigur nu e Nolan casca aia, Nolan n-a avut pe niciun model din ultimii 20 de ani sistemul ala de prindere a vizierei. Iar 70-ul era casca modulara, asta e o integrala cu cozoroc. Deci fake. Iar codul de culoare 142 n-a existat niciodata la N70, toate erau din doua cifre. Deci sunt 99% ca e o facatura chinezeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 15:58 Share Postat ieri la 15:58 Acum 21 minute, shashka a spus: Stie poate cineva ce model de casca este asta? Pe ele scrie NOLAN n-70, dar cand caut pe goagăl, nu apare asa ceva... Salut, probabil este prima generatie de N70. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:04 Share Postat ieri la 16:04 Nu e. Sau io stiu, o fi fost inainte sa le cunosc eu. Dar ar trebui sa fie modulara. Si, repet, cod de culoare din trei cifre n-am vazut in viata mea la Nolan. Oricum, de-aia am zis 99%, ca nu pot sa bag mana-n foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 16:06 Share Postat ieri la 16:06 Nici modelul gasit de tine nu prea seamana cu ce apare in primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 16:10 Share Postat ieri la 16:10 Pai nu, ala e modelul actual N70-2. Acum 11-12 ani era pe piata prima generatie, dar nu imi aduc aminte sa fi aratat asa ca alea din poze. Si din cate imi amintesc erau tot modulare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat ieri la 16:18 Autor Share Postat ieri la 16:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 16:30 Share Postat ieri la 16:30 Acum 41 minute, Speedy.K a spus: Deci fake. Deci sunt 99% ca e o facatura chinezeasca. Cam asa zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat ieri la 16:56 Autor Share Postat ieri la 16:56 Am mai gasitceva in genul ala,se numeste Grex rd1, cica by Nolan. Oricum, ca aspect, imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 20:20 Share Postat ieri la 20:20 Acum 3 ore, shashka a spus: Am mai gasitceva in genul ala,se numeste Grex rd1, cica by Nolan. Oricum, ca aspect, imi plac. La un moment dat in grupul Nolan se produceau Grex, varianta low cost, Nolan ca varianta de mijloc si X-lite castile premium. Asta se intampla inainte de anul 2005. Dupa asta, imi aduc aminte ca au oprit productia de Grex (nu stiu din ce motiv) si au ramas doar ultimele doua variante. Am tot incercat sa-mi aduc aminte unde am vazut tipul acela de aerisiri in barba (una frontala si doua in laterale) dar nu am reusit. Dupa ce ia zis Grex, mi-am adus aminte ca un coleg motociclist a avut tipul asta de casca. Cum spuneam, nu se mai fac de multa vreme, cel putin nu sub denumirea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 3 ore, shashka a spus: Am mai gasitceva in genul ala,se numeste Grex rd1, cica by Nolan. Oricum, ca aspect, imi plac. Grex este marca de buget a lu' Nolan. nolan are 3 niveluri: Grex, de buget, Nolan, normale, X-Lite premium. Acum 18 minute, MirceaB a spus: La un moment dat in grupul Nolan se produceau Grex, varianta low cost, Nolan ca varianta de mijloc si X-lite castile premium. Asta se intampla inainte de anul 2005. Dupa asta, imi aduc aminte ca au oprit productia de Grex (nu stiu din ce motiv) si au ramas doar ultimele doua variante. Am tot incercat sa-mi aduc aminte unde am vazut tipul acela de aerisiri in barba (una frontala si doua in laterale) dar nu am reusit. Dupa ce ia zis Grex, mi-am adus aminte ca un coleg motociclist a avut tipul asta de casca. Cum spuneam, nu se mai fac de multa vreme, cel putin nu sub denumirea asta. Cel putin pana in 2018 toate trei marcile se produceau, la nivelurile pe care le-ai spus si tu Dar pe Grex n-a scris niciodata mare Nolan. Deci daca nu e Nolan, e facatura. LE Vad ca acum la importatorul Nolan nu sunt decat cateva casti Grex, la lichidari. Asta inseamna ca ori Nolan nu mai produce sub marca Grex, ori importatorul nu mai aduce. Adevarul e ca Grex nu a prins niciodata in Romania, nici in anii cand lucram acolo. Cine vroia casti bune nu cumpara Grex, cine vroia casti ieftine cumpara alte marci de buget. Si asta din cauza ca nimenu nu stia ca e marca Nolan. A, ar mai putea fi ceva: modele de casti Nolan pentru pietele americana sau asiatica. Alea mereu au fost altfel. Si asta ar explica si eticheta aia cu codul ciudat de culoare din trei cifre. Auzi, dar pana la urma le ai sau sunt poze de pe net? Si daca le ai, de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Acum 10 ore, Speedy.K a spus: Grex este marca de buget a lu' Nolan. nolan are 3 niveluri: Grex, de buget, Nolan, normale, X-Lite premium. Cel putin pana in 2018 toate trei marcile se produceau, la nivelurile pe care le-ai spus si tu Dar pe Grex n-a scris niciodata mare Nolan. Deci daca nu e Nolan, e facatura. LE Vad ca acum la importatorul Nolan nu sunt decat cateva casti Grex, la lichidari. Asta inseamna ca ori Nolan nu mai produce sub marca Grex, ori importatorul nu mai aduce. Adevarul e ca Grex nu a prins niciodata in Romania, nici in anii cand lucram acolo. Cine vroia casti bune nu cumpara Grex, cine vroia casti ieftine cumpara alte marci de buget. Si asta din cauza ca nimenu nu stia ca e marca Nolan. A, ar mai putea fi ceva: modele de casti Nolan pentru pietele americana sau asiatica. Alea mereu au fost altfel. Si asta ar explica si eticheta aia cu codul ciudat de culoare din trei cifre. Auzi, dar pana la urma le ai sau sunt poze de pe net? Si daca le ai, de unde? Sunt poze de pe net, dar imi plac, si as cumpara una. Cautam un model de n-19, si mi-au aparut undeva pe facebook comediile astea. Initial am crezut ca sunt niste corceli, adica sa fie casca originala, si cozorocul adaptat din plexic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Pai vezi ca ti-am dat link, acum exista 70-2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Pai vezi ca ti-am dat link, acum exista 70-2. Eu sunt asa ca aia de 70 de ani, care umbla cu pantalonii evazati. Adica am ramas pe timpul meu. Imi plac motoarele si castile anilor 80-90. De aia cautam n-19. XLV-ul meu e de prin 83-84, nu merge cu n-70-2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă A, am inteles, dar vezi ca partea de protectie a castilor se degradeaza in timp, chiar daca casca e tinuta in cutie. Nu recomand casti vechi de 20 de ani decat ca bibelou. Mai bine cauti una actuala dar model vintage, exista variante pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate