AlexDr Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salut! In primul rand, vreau sa mentionez ca, la momentul achizitiei motocicletei (CB600F 2011), nu eram constient de lipsa catalizatorului, chiar daca pare stupid. Ce-i drept, nu m-am informat suficient inainte si nici nu am cunostinte prea multe in domeniu, spre rusinea mea. Intrebarile mele sunt, in felul urmator: 1. Mi se poate retine talonul de catre RAR, in nefericita situatie in care dau nas in nas cu ei, din cauza lipsei catalizatorului? Tin sa mentionez faptul ca am in plan schimbarea evacuarii (acum o chinezarie, evident), cu una omologata pentru modelul motocicletei. 2. Exista vreo sansa sa trec RAR-ul, in cazul in care talonul mi se retine, atat timp cat pe motocicleta nu exista catalizator, insa toba finala este omologata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1.da 2.nu Regulamentar este sa ai vehicul conform specificatii CIV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă cam aici e locul topicului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDr Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă 1 hour ago, apriliacluj said: cam aici e locul topicului... Mersi de update! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ce să mai.. cunoști și singur răspunsul la întrebări, ți s-a și confirmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate