Geo29 Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Salut, am cumpărat recent un yzf r125 din 2008 cu 35,186 km, primele 5 zile a fost perfect după a început să se audă din față un zgomot ca de aer și pe zi ce trece a început să se audă mai tare. doar atunci când accelerez se aude si nu am idee de la ce este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Du-te la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Pune încă jumătate de litru de ulei, zgomotul va dispărea complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 16 ore, Geo29 a spus: Salut, am cumpărat recent un yzf r125 din 2008 cu 35,186 km, primele 5 zile a fost perfect după a început să se audă din față un zgomot ca de aer și pe zi ce trece a început să se audă mai tare. doar atunci când accelerez se aude si nu am idee de la ce este Poate iti sufla evacuarea intr-un loc, probabil la prinderea flansei galeriei de evacuare pe cilindru. Cel mai bine e sa mergi la un mecanic moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate