Sari la conținut

Diagnoza GS 911

Postări Recomandate

Salut călduros colegilor ! M-am orientat la un BMW 1200 RT , din 2012, pe care l-am luat de 2 săptămâni. Fostul proprietar mi-a vândut și o diagnoza GS 911 , versiunea 1006.3 , luat de pe Alliexpres cu 200 lei. Am încercat să fac  diagnoza, dar nu am reușit nicicum să mă conectez la laptop ( 2 diferite). Am încercat și cu alt cablu de date... Nimic... A folosit cineva, funcționează ? Sau e bună de aruncat ? Dacă vreun coleg mă poate lămuri , mulțumesc anticipat ! Pot fi contactat și la relufarcas@yahoo. com sau 0740133824. Asfalt uscat !

Screenshot_20250816-213635_Chrome.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 18.08.2025 la 0:43, l.u.v a spus:

Nu știu de Aliexpress, eu am avut-o pe cea originală, care făcea exact ce spunea. 

Ok. Multumesc frumos pentru raspuns. Se pare ca aceasta nu functioneaza pe variantele noi de Windows. Am gasit intr-o descriere ca trebuie conectata pe Win XP. O sa incerc si varianta aceasta. Salutari.

Link spre comentariu

zice chinezu sa folosesti softul versiunea gs0911-1006.3

Si sa nu ai net, sa nu faci update, ca iti buseste softul. Mai departe, n-am idee, vorbeste cu vanzatorul.

Link spre comentariu

La 19.08.2025 la 17:32, Adrian M. a spus:

zice chinezu sa folosesti softul versiunea gs0911-1006.3

Si sa nu ai net, sa nu faci update, ca iti buseste softul. Mai departe, n-am idee, vorbeste cu vanzatorul.

Am reusit sa accesez programul. Softul nu functioneaza pe Windows 10 sau 11. L-am deschis pe Windows 7 Ultimate și am inteles că cel mai bine se împacă cu Windows XP. Dar fiindcă merge și cu win 7, nu am mai facut alte experimente. Rezolvat. Se poate închide. Multumesc.

Editat de relufarcas
erori gramaticale.
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...