Mihnea2025 Postat ieri la 14:05 Share Postat ieri la 14:05 (editat) Salutare. detin carnet categoria B si in urma legii legate de scuterele pana in 125 cc as vrea sa imi cumpar un scooter de 125 cc care sa fie ok pt oras (ceea ce cred ca e ok pentru aproape orice scooter) dar sa fie cat mai aproape si de partea de touring. Adica ma intereseaza ceva mai puternic atat dpdv al puterii motorului cat si al constructiei scooterului pentru a fi cat de cat ok la viteze mai mari si pe drumuri publice. Nu ma refer neaparat la autostrada, am inteles ca un scooter de 125cc nu e pt asa ceva decat in caz exceptional, dar m-ar interesa un scooter cu care sa pot face niste ture cu prieteni motociclisti (care evident ar trebui sa aiba rabdara cu mine :)). Din ceea ce am citit pana acum ar fi Honda Forza 125, Piaggio Medley 125. Ambele se apropie de 15 cai. Aveti oare si alte idei? Nu conteaza pretul sau daca sunt noi sau second-hand, ma intereseaza principiul. Multumesc frumos. 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov Editat ieri la 14:11 de Mihnea2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Ai facut cursul? Ai adeverinta deabsolvire? Daca da, du-te pe la dealerii de scutere din zona ta si testeaza. Daca nu, du-te la o scoala si fa cursul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă (editat) Nu sunt diferente mari intre scuterele calitative. Cam toate pot sa mearga mai repede decat este comfortabil. E greu sa ai viteza de croaziera >80kmh cu un 125cc, sunt usoare si nu te vei simti sigur. Poti sa faci drumuri mai lungi daca iei in calcul cele de mai sus. Succes! Editat 22 ore în urmă de gascoigne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 14 hours ago, Mihnea2025 said: Adica ma intereseaza ceva mai puternic atat dpdv al puterii motorului cat si al constructiei scooterului pentru a fi cat de cat ok la viteze mai mari si pe drumuri publice. Nu exista scuter de 125 cu motor "puternic". Ele sunt bune pentru oraș și eventual o naveta de 10-15 km, unde se comporta decent. Dacă ai peste 80kg va fi dificil si va dura o vesnicie sa treci peste 80-90km/h cu el. 14 hours ago, Mihnea2025 said: m-ar interesa un scooter cu care sa pot face niste ture cu prieteni motociclisti Uita de asta, fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă 15 hours ago, Mihnea2025 said: Salutare. detin carnet categoria B si in urma legii legate de scuterele pana in 125 cc as vrea sa imi cumpar un scooter de 125 cc care sa fie ok pt oras (ceea ce cred ca e ok pentru aproape orice scooter) dar sa fie cat mai aproape si de partea de touring. Adica ma intereseaza ceva mai puternic atat dpdv al puterii motorului cat si al constructiei scooterului pentru a fi cat de cat ok la viteze mai mari si pe drumuri publice. Nu ma refer neaparat la autostrada, am inteles ca un scooter de 125cc nu e pt asa ceva decat in caz exceptional, dar m-ar interesa un scooter cu care sa pot face niste ture cu prieteni motociclisti (care evident ar trebui sa aiba rabdara cu mine :)). Din ceea ce am citit pana acum ar fi Honda Forza 125, Piaggio Medley 125. Ambele se apropie de 15 cai. Aveti oare si alte idei? Nu conteaza pretul sau daca sunt noi sau second-hand, ma intereseaza principiul. Multumesc frumos. 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov 2.41 MB · 2 downloads Salut! Fa cursul, obtine adeverinta, ia un scuter de 125, oricare e pe placul tau si mergi macar un an cu el prin oras. Mai apoi, daca esti interesat de plimbari pe doua roti poti sa dai examenul pentru permis si cumperi un scuter mai mare sau, si mai bine, o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 5 ore în urmă Moderatori Share Postat 5 ore în urmă Acum 22 ore, Mihnea2025 a spus: Salutare. detin carnet categoria B si in urma legii legate de scuterele pana in 125 cc as vrea sa imi cumpar un scooter de 125 cc care sa fie ok pt oras (ceea ce cred ca e ok pentru aproape orice scooter) dar sa fie cat mai aproape si de partea de touring. Adica ma intereseaza ceva mai puternic atat dpdv al puterii motorului cat si al constructiei scooterului pentru a fi cat de cat ok la viteze mai mari si pe drumuri publice. Nu ma refer neaparat la autostrada, am inteles ca un scooter de 125cc nu e pt asa ceva decat in caz exceptional, dar m-ar interesa un scooter cu care sa pot face niste ture cu prieteni motociclisti (care evident ar trebui sa aiba rabdara cu mine :)). Din ceea ce am citit pana acum ar fi Honda Forza 125, Piaggio Medley 125. Ambele se apropie de 15 cai. Aveti oare si alte idei? Nu conteaza pretul sau daca sunt noi sau second-hand, ma intereseaza principiul. Multumesc frumos. 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov 2 MB · 3 downloads Completeaza-ti urgent datele de la avatar. Ti-am mutat topicul la sectiunea potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nu ced ca mai apare. I-am dat greu, cursuri, adeverinte, profil decompletat. Nu asta astepta el de,la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea2025 Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Salut. Nu știam ca trebuie completat profilul, l-am completat, acolo unde am avut cu ce. Despre cursuri, imi place ca se insista pe ele, arata faptul ca lumea de aici e in primul rand responsabila, ceea ce e excelent. Cursurile nu le-am facut, urmează, dar deja pot sa iti spun ca exista scoli care iti dau hârtia fara sa faci cursuri, ceea ce nu e ok. Adică nu face diferența acel curs, pana la urma tine fiecare sa fie responsabil, probabil pe asta se bazează aceste scoli. Pana la urma cred ca voi opta pt Honda Forza 125, sper sa fie alegerea bună. Mulțumesc tuturor pt sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Bravo. Dupa ce mergi mai mult, o sa gasesti singur raspunsurile si o sa vezi ce vrei. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 55 minute, Mihnea2025 a spus: Salut. Nu știam ca trebuie completat profilul, l-am completat, acolo unde am avut cu ce. Despre cursuri, imi place ca se insista pe ele, arata faptul ca lumea de aici e in primul rand responsabila, ceea ce e excelent. Cursurile nu le-am facut, urmează, dar deja pot sa iti spun ca exista scoli care iti dau hârtia fara sa faci cursuri, ceea ce nu e ok. Adică nu face diferența acel curs, pana la urma tine fiecare sa fie responsabil, probabil pe asta se bazează aceste scoli. Pana la urma cred ca voi opta pt Honda Forza 125, sper sa fie alegerea bună. Mulțumesc tuturor pt sugestii! Eronat, sa iei adeverintafara sa faci cursul, asta inseamna sa fii iresponsabil. Si tu si instructorul. A, daca ai facut Glovo in ultimii cinci ani pe 50 cmc, aia e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea2025 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Tocmai am scris ca nu e ok si ca nu vreau sa fac asta. Dar daca as vrea, se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate