Bigfoot Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Salutare, In data de 01.11.2025 la Moreni va fi o intalnire amicala pentru pasionatii de motocross si enduro-cross. NU este o etapa din campionatul national. Este o intalnire unde sunt bineveniti cei curiosi, dorim sa "mediatizam" acest sport, deci si daca nu aveti o motocicleta de enduro sau de motocross, noi va asteptam printre noi. Locatia evenimentului: https://maps.app.goo.gl/bShuTyMmxUfPBZNA7 Cine stie, poate ca la anul vom fi colegi in acest sport! Pofta vine mancand. Programul evenimentului este in descrierea clipului. Va multumesc Editat 12 ore în urmă de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă O intrebare, ca am vazut ca ai mai fost acolo si am inteles ca stii despre ce e vorba: care e statutul circuitului aluia? E al cuiva, club, primarie, privat, se ocupa cineva de el permanent, cum se poate intra si cand? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: O intrebare, ca am vazut ca ai mai fost acolo si am inteles ca stii despre ce e vorba: care e statutul circuitului aluia? E al cuiva, club, primarie, privat, se ocupa cineva de el permanent, cum se poate intra si cand? Merci. Salut. Este un circuit liber fara garduri de imprejmuire, el tine de clubul sportiv din Moreni. Doar in timpul etapelor de campionat national se vine cu utilaje si se niveleaza/aménajeaza pista, cu o saptamana inainte de cursa, perioada in care circuitul este pazit si nu se da voie sa se intre pe circuit. In rest, lumea se aduna acolo pt un gratar, pt antrenamente libere, avand starea pistei destul de proasta/dificila, cu santuri pe alocuri. Cum se aduna motociclistii la Victoriei, asa se aduna la Moreni pasionatii de motocross si enduro, fara a fi nevoie neaparat evenimente oficiale. Mai intra unii cu Patrolul cu ATV-ul pe pista, daca intra dupa ploaie, pista are un pamant cleios si se fac santuri mari, sleauri de intrii cu motocicleta in ele pana la scut. Asta nu e neaparat ceva rau, pt ca la antrenamentele libere din afara etapei, te obisnuiesti cu raul, iar atunci cand pista e refacuta, simti ca esti pe "autostrada". Acum starea pistei este super decenta, santuri mici, ceva zone cu gropi, urme de animale, este o turma de oi in zona, practic circuitul este pe o tarla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate