frigider Postat Marți la 17:27 Share Postat Marți la 17:27 salut, se vinde macbook din titlu. Mic si puternic, ecran, sunet, autonomie si touchpad - toate de o calitate superioara. mare atenție copii: daca guști din mărul interzis nu mai vrei sa auzi de laptopuri cu uşi sau ferestre. ecran 14.2" m1 pro 8 core cpu (6 perf, 2 efficiency) 14 core gpu 16 Gb ram 512 ssd Baterie 91%, 181 cicluri tastatura internationala Se vinde cu încărcător original de 67Wh si cablu magsafe. Nu am cutia, deci nu îl trimit prin curier. Fara profil MDM, se da reset la fata locului. Predare personala doar Bucuresti, metrou Leonida. Pret 4200 negociabil. contact aici, pm, 0 sapte 5 1 zero 2 sase 9 9 sase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă pana mea, nu ai putut posta cu o saptamana mai repede? tocmai ce am luat un m4 air :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă lasa ca ti-am facut un bine. nu tu m-ai intrebat data trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă ba da si ziceai parca ca nu mai e de vanzare mi-ar fii placut pro pentru conectivitatea mai buna si racirea activa, dar ma descurc si cu air. de nou pro era mult peste buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă O sa fie bine, dongle pt porturi și aia e. Pai nu mai era ca arsesem alt laptop. Intre timp l am făcut pe ala și l am și vândut.. Vând tot acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 ore, pepsi a spus: pana mea, nu ai putut posta cu o saptamana mai repede? tocmai ce am luat un m4 air :)) Da-l retur si ia-l p-asta. * frigider, iau comision doar la vanzare, 1 pizza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă m-am gandit sa-i sugerez, lasa omu sa se bucure de produsul nou, de ultima generatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate