Sari la conținut

pierdere lichid de frâna cilindru spate Ktm 390 Duke 2024

Postări Recomandate

buna seara

am o problema destul de ciudată la Duke. pierde lichid de frâna pe spate deși nu se vede absolut nici o pata sub ea sau pe la etrieri / furtunase. nu pierde mult dar in 2-3 luni a scăzut sub minim in cilindru...

este posibil sa se evaporeze? i-am pus la cilindru capacul de aluminiu eloxat original de la Ktm powerparts si ma gandesc ca poate nu etanșează bine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, belogerer a spus:

buna seara

am o problema destul de ciudată la Duke. pierde lichid de frâna pe spate deși nu se vede absolut nici o pata sub ea sau pe la etrieri / furtunase. nu pierde mult dar in 2-3 luni a scăzut sub minim in cilindru...

este posibil sa se evaporeze? i-am pus la cilindru capacul de aluminiu eloxat original de la Ktm powerparts si ma gandesc ca poate nu etanșează bine?

Ar trebui să aibă ABS, implicit poate pierde pe altă parte și se golește de acolo, habar n-am.

Frâna funcționează? La un 390 RC din 2022 nu ținea presiunea deloc în pompa spate și a fost înlocuită integral, de atunci n-a mai făcut probleme. Lichidul rămânea în rezervor.

Editat de Cristian C.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri