belogerer Postat ieri la 19:21 Share Postat ieri la 19:21 buna seara am o problema destul de ciudată la Duke. pierde lichid de frâna pe spate deși nu se vede absolut nici o pata sub ea sau pe la etrieri / furtunase. nu pierde mult dar in 2-3 luni a scăzut sub minim in cilindru... este posibil sa se evaporeze? i-am pus la cilindru capacul de aluminiu eloxat original de la Ktm powerparts si ma gandesc ca poate nu etanșează bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, belogerer a spus: buna seara am o problema destul de ciudată la Duke. pierde lichid de frâna pe spate deși nu se vede absolut nici o pata sub ea sau pe la etrieri / furtunase. nu pierde mult dar in 2-3 luni a scăzut sub minim in cilindru... este posibil sa se evaporeze? i-am pus la cilindru capacul de aluminiu eloxat original de la Ktm powerparts si ma gandesc ca poate nu etanșează bine? Ar trebui să aibă ABS, implicit poate pierde pe altă parte și se golește de acolo, habar n-am. Frâna funcționează? La un 390 RC din 2022 nu ținea presiunea deloc în pompa spate și a fost înlocuită integral, de atunci n-a mai făcut probleme. Lichidul rămânea în rezervor. Editat 23 ore în urmă de Cristian C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Acum 12 ore, belogerer a spus: buna seara am o problema destul de ciudată la Duke. pierde lichid de frâna pe spate deși nu se vede absolut nici o pata sub ea sau pe la etrieri / furtunase. nu pierde mult dar in 2-3 luni a scăzut sub minim in cilindru... este posibil sa se evaporeze? i-am pus la cilindru capacul de aluminiu eloxat original de la Ktm powerparts si ma gandesc ca poate nu etanșează bine? Sa se EVAPORE. Asta unu. Si doi: banuiesc ca e in garantie mobreta, de ce nu te duci la un service autorizat KTM sa se uite cineva la modul oficial? Editat 12 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă 4 hours ago, Speedy.K said: Sa se EVAPORE. Sa se evaporeze, ai vrut sa spui! 4 hours ago, Speedy.K said: banuiesc ca e in garantie mobreta, de ce nu te duci la un service autorizat KTM sa se uite cineva la modul oficial? Esti nebun, cine plateste benzina pana acolo? Toata lumea stie ca motocicletele se repara pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă (editat) pe caterinca sunteți #1 câte unii. service-ul oficial Ktm din București este tocmai in Băneasa si eu sălășluiesc in berceni. îmi e peste mana drumul pana acolo si in perioada asta nici nu am timp deloc dar am nevoie de motocicleta. am pus o întrebare pe un forum credeam eu de pasionați. am rezolvat cu 55 lei - am cumpărat un bidonaș cu lichid de frâna de la dealer si voi completa pana in martie când o sa o programez la schimburile de sezon si o constatare. Editat 1 oră în urmă de belogerer autospelling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 minute în urmă Share Postat 5 minute în urmă @belogerer ai cautat pe la blocul abs sa vezi daca pierde pe acolo. lichidul de frana nu dispare, ii coboara nivelul pe masura ce se tocesc placutele altfel, poate pierde pe undeva unde nu observi tu. fara sa studiem motoreta de aproape imposibil sa iti dea cineva o parere competenta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate