3.14 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salve . Intentionez sa ''explorez'' o parte din Grecia , mai precis tot ce este intre Patras -Pylos-Neapoli -Corint , intr-un interval de 12 zile , cu plecare undeva din 14-17 IUNIE , cu retur dupa 12-14 zile . ( trebuie sa fiu in Bucuresti cel mai tarziu pe 1 iulie ) Am conceput un traseu care sa cuprinda cam tot ce se poate vedea , de la cascade , monumente , puncte extreme sau panoramice , satul de piatra , drumuri misto ...etc Cazarea se va face strict la cort in cazul meu ...cine vine si nu vrea cort , poate sa-si inchirieze ) , cu papat pe unde apucam de preferat taverne locale. In cele 12-14 zile am prevazut si 2 zile de relax, reparatiii ...etc . Chiar daca sansele sunt mici spre deloc , daca sunt amatori , va astept in privat si va dau toate detaliile structurate pe zile , obiective , km parcursi , costuri , etc . Daca , printr-o minune se gaseste un amator , programul poate suferi modificari majore atata timp cat se atinge obiectivul principal De mers ...merg ca orice cetatean responsabil , cu 30-50-90-130-+ cat tine mobra daca e loc Primele 2 zile si ultimile 2 zile sunt mai lungi ( peste 500-800 km ) , in rest avem de bananit cca 150km/zi -300 km/zi, dar multe trasee sunt mai dificile cu latime de sub 1 banda normala . De asemenea , daca aveti placerea sa lasati sugestii-recomandari de locuri faine care nu sunt populare ( fara rating ) , va rog sa nu ezitati . Multumesc , 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate