3.14 Postat Marți la 17:22 Share Postat Marți la 17:22 Salve . Intentionez sa ''explorez'' o parte din Grecia , mai precis tot ce este intre Patras -Pylos-Neapoli -Corint , intr-un interval de 12 zile , cu plecare undeva din 14-17 IUNIE , cu retur dupa 12-14 zile . ( trebuie sa fiu in Bucuresti cel mai tarziu pe 1 iulie ) Am conceput un traseu care sa cuprinda cam tot ce se poate vedea , de la cascade , monumente , puncte extreme sau panoramice , satul de piatra , drumuri misto ...etc Cazarea se va face strict la cort in cazul meu ...cine vine si nu vrea cort , poate sa-si inchirieze ) , cu papat pe unde apucam de preferat taverne locale. In cele 12-14 zile am prevazut si 2 zile de relax, reparatiii ...etc . Chiar daca sansele sunt mici spre deloc , daca sunt amatori , va astept in privat si va dau toate detaliile structurate pe zile , obiective , km parcursi , costuri , etc . Daca , printr-o minune se gaseste un amator , programul poate suferi modificari majore atata timp cat se atinge obiectivul principal De mers ...merg ca orice cetatean responsabil , cu 30-50-90-130-+ cat tine mobra daca e loc Primele 2 zile si ultimile 2 zile sunt mai lungi ( peste 500-800 km ) , in rest avem de bananit cca 150km/zi -300 km/zi, dar multe trasee sunt mai dificile cu latime de sub 1 banda normala . De asemenea , daca aveti placerea sa lasati sugestii-recomandari de locuri faine care nu sunt populare ( fara rating ) , va rog sa nu ezitati . Multumesc , 3.14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salut, De ce asa multe zile? cati km sunt? Am si eu cu prietenii traseul asta, poate nu asa detaliat, pentru 15 mai. Noi ne-am luat 7-8 zile. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Păcă, în perioada pe care ai ales-o e cald al dracu' acolo. Adaugă umiditatea foarte mare și ai rețeta pentru disconfort extrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Is un tip mai molcom decat ardelenii , ma misc greu . Orice zona ai dori , daca eviti cele promovate , ai sa gasesti obiective de te doare capul . Pentru zona expusa de mine , 30 zile nu ar fi suficient ... Va doresc excursie cat mai frumoasa 10 hours ago, Kagemusha said: Păcă, în perioada pe care ai ales-o e cald al dracu' acolo. Adaugă umiditatea foarte mare și ai rețeta pentru disconfort extrem. Multzam fain , dar nu aleg eu perioada ci niste blonde meseriase de pe la HR ......eu doar ma mulez ca pe prezervativ ..la fix ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate