popicadi Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Vand top case givi B32 folosit o singura data. 2 chei, placa de prindere. Intra o casca integrala. Predare personala Timișoara si împrejurimi. Livrare prin curier. Pret 300 lei Contact tel. 0721 364 601 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Foarte bun produs, si bun si pretul, mai ales ca vine si cu placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă sistem de prindere monokey sau monolock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: sistem de prindere monokey sau monolock? monolock dupa cum se vede in poza cu plateul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă nasol... daca era monokey, aveam o baza de discutie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 46 minute în urmă Share Postat 46 minute în urmă 1 hour ago, apriliacluj said: sistem de prindere monokey sau monolock? Monolock, am și eu unul cu placa la fel pe VanVan. Monokey sunt concepute pentru topcase-urile mari. 1 hour ago, Microbec said: Foarte bun produs, si bun si pretul, mai ales ca vine si cu placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat 45 minute în urmă Autor Share Postat 45 minute în urmă E perfect pentru cineva care vrea un top case compact. Eu am schimbat clasa si se am luat e cu top case dedicat. L-am pus de 8 martie, am livrat flori si am pus motoul la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate