Sari la conținut

Vechi vs nou

AmixoNe
 Share

Postări Recomandate

Salut!
În aproximativ o lună o să îmi achiziționez primul atv,pentru a putea ieșii cu colegii care au cross uri de 125/250cc și pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr?

Eu mă gândeam între un Kymco MXU 250/300 2007-2012 sau un GOES Terrox 400s(nou).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Moderatori
Acum 15 ore, AmixoNe a spus:

Salut!
În aproximativ o lună o să îmi achiziționez primul atv,pentru a putea ieșii cu colegii care au cross uri de 125/250cc și pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr?

Eu mă gândeam între un Kymco MXU 250/300 2007-2012 sau un GOES Terrox 400s(nou).

Salut.

Completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine vorbim.

Link spre comentariu

On 5/8/2026 at 4:45 PM, AmixoNe said:

pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr?

Niste bocanci de trekking?😂

On topic:

Daca nu ai bani de ceva serios, ia chinezaria de la GOES, pare a fi un CFMoto mai ieftin, cu tehnologie mai veche, putere mai mica si probabil ceva mai prost. Dar nu te astepta la prea mult de la el pe partea de mers in afara soselei, 28 de cai la 360kg plus pasager(i) nu inseamna approape nimic. Oricum e mai mult decat la Kymco insa.

Si orienteaza-te să ai un service in apropiere care sa se ocupe de marca asta , daca nu te pricepi la surubarit.

Link spre comentariu