AmixoNe Postat Vineri la 16:45 Share Postat Vineri la 16:45 Salut! În aproximativ o lună o să îmi achiziționez primul atv,pentru a putea ieșii cu colegii care au cross uri de 125/250cc și pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr? Eu mă gândeam între un Kymco MXU 250/300 2007-2012 sau un GOES Terrox 400s(nou). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 07:52 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 07:52 Acum 15 ore, AmixoNe a spus: Salut! În aproximativ o lună o să îmi achiziționez primul atv,pentru a putea ieșii cu colegii care au cross uri de 125/250cc și pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr? Eu mă gândeam între un Kymco MXU 250/300 2007-2012 sau un GOES Terrox 400s(nou). Salut. Completeaza-ti datele de la avatar sa stim cu cine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă On 5/8/2026 at 4:45 PM, AmixoNe said: pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr? Niste bocanci de trekking? On topic: Daca nu ai bani de ceva serios, ia chinezaria de la GOES, pare a fi un CFMoto mai ieftin, cu tehnologie mai veche, putere mai mica si probabil ceva mai prost. Dar nu te astepta la prea mult de la el pe partea de mers in afara soselei, 28 de cai la 360kg plus pasager(i) nu inseamna approape nimic. Oricum e mai mult decat la Kymco insa. Si orienteaza-te să ai un service in apropiere care sa se ocupe de marca asta , daca nu te pricepi la surubarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă La 08.05.2026 la 16:45, AmixoNe a spus: Salut! În aproximativ o lună o să îmi achiziționez primul atv,pentru a putea ieșii cu colegii care au cross uri de 125/250cc și pentru plimbări și urcări prin pădure ce ar fi recomandat să îmi cumpăr? Eu mă gândeam între un Kymco MXU 250/300 2007-2012 sau un GOES Terrox 400s(nou). Daca o relicva din "Jurassic" 2007-2012, are ca pret 30-35% maxim din pretul unui produs nou similar in caracteristici, mm ok sa zicem ca poate fi o idee. O vechitura daca nu este cumparata de la un cunoscut macar stii in mare cine a avut grija si cum de vehicul, poate fi un sac fara fund. Un vecin INCEPATOR (prima moto) incapatanat si foarte prost indoctrinat de un anumit anturaj, si-a luat el Onda CBR1000R 2007. Sa lesin cand l-am vazut. -5500e tigaia respectiva 4800ron piese (rulmenti jug, rulmenti roti, placute frana, baterie, relee, bujii (fara bobine) si un set de anvelope. -1700ron manopera -2000ron o toba Saptamana asta i-a cazut regulatorul de tensiune. Avem inca 1700euro in plus, iar sacul cu siguranta va fi fara fund pt ca a cumparat o motocicleta "de epoca" care a fost abuzata. 7200euro cheltuiti cu o epava de 19-20j de ani. Bun, sa zicem ca banii nu sunt o problema, insa sa pleci cand vrei si sa ajungi cand poti cu 7200euro, asta e bataie de joc, bataie de joc la adresa timpului tau. Nu mai zis cat a rupt forumurile, telefoane, mecanici alea alea alea alea. Astazi mi-a zis, printre dinti asa, vecine, ai avut dreptate cu CF Moto 675 SR R la 6500euro si garantie 5ani, dar.....ce sa faci domne, Onda e Onda, (de aproape 20jjj de ani fara istoric, fara a fi intretinuta corect) a luat Onda pe paine, din pacate pe timpul lui, banii se rezolva, dar timpul pierdut nu il recuperezi. Incearca sa nu repeti acelasi tip de greseala. Am mers cu ATV Linhai 400S Dragonfly (monocilindru) al unui prieten. Este o lesinatura, trage aproape ca o moto de 125cc in 4t. Eu cu Scorpa TY 125 F il intrec la demaraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 9 minute, Bigfoot a spus: Daca o relicva din "Jurassic" 2007-2012, are ca pret 30-35% maxim din pretul unui produs nou similar in caracteristici, mm ok sa zicem ca poate fi o idee. O vechitura daca nu este cumparata de la un cunoscut macar stii in mare cine a avut grija si cum de vehicul, poate fi un sac fara fund. Un vecin INCEPATOR (prima moto) incapatanat si foarte prost indoctrinat de un anumit anturaj, si-a luat el Onda CBR1000R 2007. Sa lesin cand l-am vazut. -5500e tigaia respectiva 4800ron piese (rulmenti jug, rulmenti roti, placute frana, baterie, relee, bujii (fara bobine) si un set de anvelope. -1700ron manopera -2000ron o toba Saptamana asta i-a cazut regulatorul de tensiune. Avem inca 1700euro in plus, iar sacul cu siguranta va fi fara fund pt ca a cumparat o motocicleta "de epoca" care a fost abuzata. 7200euro cheltuiti cu o epava de 19-20j de ani. Bun, sa zicem ca banii nu sunt o problema, insa sa pleci cand vrei si sa ajungi cand poti cu 7200euro, asta e bataie de joc, bataie de joc la adresa timpului tau. Nu mai zis cat a rupt forumurile, telefoane, mecanici alea alea alea alea. Astazi mi-a zis, printre dinti asa, vecine, ai avut dreptate cu CF Moto 675 SR R la 6500euro si garantie 5ani, dar.....ce sa faci domne, Onda e Onda, (de aproape 20jjj de ani fara istoric, fara a fi intretinuta corect) a luat Onda pe paine, din pacate pe timpul lui, banii se rezolva, dar timpul pierdut nu il recuperezi. Incearca sa nu repeti acelasi tip de greseala. Am mers cu ATV Linhai 400S Dragonfly (monocilindru) al unui prieten. Este o lesinatura, trage aproape ca o moto de 125cc in 4t. Eu cu Scorpa TY 125 F il intrec la demaraj. Ce sa faci - omul a incercat si nu dat peste lozul castigator Din greseli invatam - da ce invatatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 10 ore, Bigfoot a spus: Un vecin INCEPATOR (prima moto) incapatanat si foarte prost indoctrinat de un anumit anturaj, si-a luat el Onda CBR1000R 2007. Si-a cautat-o cu lumanarea...No offence,dar isi cam merita soarta, daca a cautat o sportiva de 1000cmc ca prima moto. Probabil, a surubarit la ea mai mult decat s-a plimbat...ceea ce poate chiar i-a salvat viata :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Baieti,sa ramanem on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate