Bubex Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Mi s-au muiat picioarele cand am auzit. Cezar ne-a parasit. Nu, nu accident moto, soarta. R. I. P. Omule. A fost o placere si o onoare sa ne fi intersectat in viata asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Sa-i fie tarana usoara. Cred ca totusi puteai sa dai mai multe detalii despre el, nume prenume, ce si cum s-a intamplat, etc. Asta si pentru ceilalti membrii ai forumului, care nu l-au cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 3 ore în urmă Admin Share Postat 3 ore în urmă Off! Dumnezeu să-l ierte! Membru vechi și motociclist cu experiență. Nu l-am cunoscut personal, dar am vorbit la telefon și interacționam prin intermediul forumului în trecut. Ușor, ușor toți ne strângem într-un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Dumnezeu sa-l ierte, in momente ca astea e bine sa crezi in reincarnare A avut cancer hepatic galopant, descoperit prea tarziu, s-a extins cu repeziciune. Ne uitam stanga-dreapta dupa pericol, si cand colo... vine din interior cateodata. Ca frunzele cadem, unii mai devreme, altii mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate