libelula Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 luni imi vine o moto mica Sachs Mad Ass.. stie cineva lucruri bune sau rele despre ea? http://www.sachs-bikes.de/gallerie.php?mar...&prod_id=12 motor in 4 timpi racit cu aer..detalii pe site. va tin la curent cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Stai linistit ca nu esti singurul cu asa ceva mai sunt 2 cel putin pe astea le-am vazut eu . Cat costa asa ceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 nu stiu inca exact pretul. il aflu zilele astea. va tin la curent. poate aflu si de la posesori ceva impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 propun sa te duci la topicul de tineri si nelinistiti cu 125. aici disctam de motociclete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 ce misto e mad ass asta,am vz si eu cateva parcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 pana la urma ti'ai luat dom'le luni mobra? si eu zic ca e dementiala ca look... dar cam scumpa nu stiu totusi daca mad ass 500 e proiect, concept sau model aflat in fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Zilele trecute am facut un drive-test de curiozitate cu Mad Ass 125 si X-road 125. Pot sa spun ca am ramas placut impresionat , pt oras sunt chiar simpatice sau all-round pt tineri la inceput de drum pe motoare. Frane bune, suspensii bune, motorul trage bine daca ne gandim ca e un 125 in 4T , suna f frumos chiar si cu evacuarea stock. Mi s-au parut atent finisate si proiectate, fata de multe alele cu "pretentii" de firma si pret. Desi la pret se apropie de diverse chinezarii, nu confundati, e cu totul altceva ... se vede ca e treaba nemteasca. Jucarii simpatice, ce mai... Preturile dealerului din bucuresti( sper ca am retinut bine): Mad ass 50 -1500 Eur Mad Ass 125 -1800 Eur X-Road 125 - 2600 Eur. Taxele fiind incluse, cu garantie etc. Pt detalii exacte sunati la 0765546661 - Horia, Power Motors. PS Nu am nici un interes personal/material sa le fac reclama, doar am fost pe la ei pt o piesa oarecare pt un Suzuki si mi-au placut jucariile. Asadar puteti considera ca e o parere impartiala Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Cate kg. are o dracie d-asta? Cred ca faci niste scheme cu ea de mai mare frumusetea.Un top speed,consum?A,unde naiba are rezervoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Mi se pare ca rezervorul este ca la mopedurile alea Manet,in cadru incorporat,oricum simpatic modelul insa arata caraghios cu 2 persoane pe el,de fapt si cu o persoana nu arata prea ok ...chiar la smaeb am vazut unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 o dai imediat p o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) cel de 500cc e demential la look dar nu l-am vazut real. Si pe mine ma intereseaza cel de 125cc Impresii aici,nu va suparati ca nu mai scriu inca o data toata polologhia: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3160 Stie cineva daca pe asa ceva se poate pune xenon pe el ulterior?10x Editat Mai 25, 2007 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Zilele trecute am facut un drive-test de curiozitate cu Mad Ass 125 si X-road 125. Pot sa spun ca am ramas placut impresionat , pt oras sunt chiar simpatice sau all-round pt tineri la inceput de drum pe motoare. Frane bune, suspensii bune, motorul trage bine daca ne gandim ca e un 125 in 4T , suna f frumos chiar si cu evacuarea stock. Mi s-au parut atent finisate si proiectate, fata de multe alele cu "pretentii" de firma si pret. Desi la pret se apropie de diverse chinezarii, nu confundati, e cu totul altceva ... se vede ca e treaba nemteasca. Jucarii simpatice, ce mai... Preturile dealerului din bucuresti( sper ca am retinut bine): Mad ass 50 -1500 Eur Mad Ass 125 -1800 Eur X-Road 125 - 2600 Eur. Taxele fiind incluse, cu garantie etc. Pt detalii exacte sunati la 0765546661 - Horia, Power Motors. PS Nu am nici un interes personal/material sa le fac reclama, doar am fost pe la ei pt o piesa oarecare pt un Suzuki si mi-au placut jucariile. Asadar puteti considera ca e o parere impartiala Bafta ! ...din cauza ta: Am fost ieri pe la ei. Cautam pentru fiu-meu(A1) ceva.La "secondhand",am gasit in jur de 2000 de euro(alte marci!).Fara garantie,cu ceva piese ce trebuiau schimbate... Dupa un drive-test,s-a decis:X-Road 125 (e 2 800 euro !). Sunt numai pe rosu,aduc in zece zile. Garantie doi ani fara limita de km. "PS Nu am nici un interes personal/material sa le fac reclama, doar am fost pe la ei ..... si mi-au placut jucariile." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate