SOCKY Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ungaria.....cu titiu' ..........daca mergeau pozele era si mai bine... ...imbah... Bei ..imbah....daca nu mergeau pozele ..poate le prindeai !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soki Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ....pai daca fugeau ca blembele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 buei imbah , blembe ..... poze nu vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 buei imbah , blembe ..... poze nu vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) dupa o iarna lunga...la datorie:) Editat Mai 22, 2008 de 787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 http://picasaweb.google.com/lucian.n mai simplu asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Vilcea ,actiunea 1 Iunie-ziua copilului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 BURNAUT DAY - BUCURESTI 07.06.2008 concursuri, bare, mici, ZOB fara ploaie si cu multi MC TRUST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) BurnOut Day - 07 iunie 2008 - No coments : Editat Iunie 8, 2008 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 evident, sasha si noro unu langa altu, la baut bere....ca intotdeauna....ce rau imi pare ca am lipsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bella bella Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 BurnOut Day - 07 iunie 2008 - No coments : CE POZE DEOCHEATE AI PUS JARDELE,DACA VEDE MARIA AI PUS`O,AM EU GRIJA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Am facut-o lata din nou , The Thunders MC Ruse Bulgaria, 27-29 iunie 2008: Editat Iunie 30, 2008 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Se pare ca a fost petrecere pe cinste. Bravo mai baieti ati facuto lata si wekend-ul asta!!!! p.s. jardel se pare ca pe unde mergi p'acolo dai de femei care se dezbraca bune..............poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 super , o distrctie pe cinste , bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAULBRATU Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Vad din poze ca am pierdut multa distractie plecand sambata la pranz. Oricum atat cat am stat m-am simtit excelent. Felicitari organizatorilor si romanilor care au participat. Noi am mai fluturat steagurile Romaniei prin Bulgaria pana pe dupamiaza si ne-am oprit pe litoralul nostru in Vama Veche unde am luat-o de la inceput. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Vad din poze ca am pierdut multa distractie plecand sambata la pranz.Oricum atat cat am stat m-am simtit excelent. Felicitari organizatorilor si romanilor care au participat. Noi am mai fluturat steagurile Romaniei prin Bulgaria pana pe dupamiaza si ne-am oprit pe litoralul nostru in Vama Veche unde am luat-o de la inceput. BAFTA! iete ca v-a dat lumea pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Plimbare 29:04:2007...plimbare? Nu inteleg o treaba.. Unde si de ce au disparut toate pozele postate de mine si de Conu????? Cine ne saboteaza???? Serios, chiar nu inteleg. Toate pozele postate de noi au disparut, care e faza? La dan vad ca macar a ramas postul in sine dar fara poze. La mine au ras tot, nici posturile in sine nu mai sunt. Are cineva idee ce se intampla aici? Nu inteleg o treaba.. Unde si de ce au disparut toate pozele postate de mine si de Conu????? Cine ne saboteaza???? Serios, chiar nu inteleg. Toate pozele postate de noi au disparut, care e faza? La dan vad ca macar a ramas postul in sine dar fara poze. La mine au ras tot, nici posturile in sine nu mai sunt. Are cineva idee ce se intampla aici? Hai ca pana la urma de la mine am mai gasit cateva dar de la Dan chiar au dosparut toate. In pag 7, 8 9 (parca) ii apar posturile cu explicatii de unde sunt pozele, si pozele lipsa. Foarte ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kraul Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 BURNAUT DAY - BUCURESTI 07.06.2008concursuri, bare, mici, ZOB fara ploaie si cu multi MC TRUST cine a organizat intilnirea, cumva TRUST mc .....vad in una din poze presedintele TRUST MC si multi din germania. A fost ceva special de a fost si el prezent ? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Intradevar, burnout dai a fost organizata de cei de la ma trust nu cred ca a fost o chiestie fff deosebita, un eveniment foarte mare (tinand cont ca nu mi sa parut a fi fost f mediatizat), dar a fost f fain si da, au fost destul de multicei nemti. mai multe detalii poate-ti da cineva care stie mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider forever Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Nu inteleg o treaba.. Unde si de ce au disparut toate pozele postate de mine si de Conu????? Cine ne saboteaza???? Serios, chiar nu inteleg. Toate pozele postate de noi au disparut, care e faza? La dan vad ca macar a ramas postul in sine dar fara poze. La mine au ras tot, nici posturile in sine nu mai sunt. Are cineva idee ce se intampla aici? Hai ca pana la urma de la mine am mai gasit cateva dar de la Dan chiar au dosparut toate. In pag 7, 8 9 (parca) ii apar posturile cu explicatii de unde sunt pozele, si pozele lipsa. Foarte ciudat... si eu imi caut niste posturi mai vechi si nici urma ... on topic: @ Kraul - ati fost pe Valea Valsanului acum 2 sapt, nu? Editat Iulie 4, 2008 de rider forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kraul Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da "Ansamblul popular motorizat Valah Motors & Road Riders "loveste din nou la nunta lu Marian-va astept si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onix_82 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate