CostinALN Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ma stiu da a inceput sa imi placa Cbr`u si ptr un incepator este numai bun e si in 4 timpi asta e cred ca ajunge la 120km/h cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samy Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 shi eu itzi recomand cbr 125 pt k e f manevrabil shi cel mai important lucru (pt mine cel putzin) NU SE STRIK (ADIK NU ARE MOARTE)...ambreaju e marfa, e f rezistent mai ales dak ejti incepator! bafta in alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 are dreptate puya sa cautam o hayabusa TURBO pentru liniute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 si cu nos pe ia:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Ma stiu da a inceput sa imi placa Cbr`u si ptr un incepator este numai bun e si in 4 timpi asta e cred ca ajunge la 120km/h cu mine Gandeste-te si la o Yamaha xt 125x...tot in 4 timpi e...si zic ca ai arata mai bine pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Gandeste-te si la o Yamaha xt 125x...tot in 4 timpi e...si zic ca ai arata mai bine pe ea... Mai bine Rs125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Fiecare cu ce ii place....Numai bine si sa ne auzim pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ce culoare e al tau? al meu e negru si e R. daca e si al tau negru, ne-am vazut azi pe lascar catargiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Shi io cu minsku meu beeton. Bafta ALL shi Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) ma...tocmai am vazut la stiri pe pro tv ca era reluare ca a fost un accident cu un moto...si motoru care l-a aratat era rs125...stiti cumva cine era ? baiatu a murit Dumnezu sa il odihneasca! a fost din cauza la un conservar. a si spus ca "baiatul era foarte tanar, vero 17 ani" Editat Mai 23, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 Puya, da un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 dau eu un semn cu faru in loku lu` puya ... a fost ziua mea de sf costica si nu mi-a zis nimeni la multi ... si vroiam sa fac o cinste maine la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 sunt viu!! la multi ani furia soselei,unde ne vedem sa-mi dai bere ? : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 cine a murit??????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 io trec azi pe la arc si beau da nu bere suc merge? sau apa plata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Asha te vreau Cataline!! Bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 Hai ma dc nu mai puneti si voi poze de la o plimbarica, un upgrade,etc Mai pun eu atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 dar unde sunt coarnele!! am ramas doar eu cu coarne si creasta ce bine nu mai poti sa zici ca te copiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 AM prins o furtuna pe motor si au cazut...stai calm ca o sa imi mai iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 sa fie primite si astea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Imi place mult cum da rosul acela aprins pe RS Beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Imi place mult cum da rosul acela aprins pe RS Beton! e portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 In poza este rosu Am aceasi problema si la mine orange-ul iese rosu in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Imi place mult cum da rosul acela aprins pe RS Beton! Da chiar arata f bine portacaliul ala. Ce culori excentrice aveti pe Rs-uri Cosmine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Super misto Rs-urile astea.Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate