CobraArt Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 mai da ce se plimba cobra+friends .....bv bv.....misto excursiile si iti doresc multe in continuare adik va doresc Ne plimbam si noi cand aveam timp mai mult de "ars" Multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 felicitari,te plimbi in toata tara man dar eu nu observ ceva..tu ai schimbat cauciucu spate sau e tot ala vechi ca nu-mi dau seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 e schimbat plimbare facem acum sa nu vand motoru:))) da vin cu bicicleta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 Am schimbat guma pe spate din 100/80-17 in Conti Avenue 130/70-17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Ms bey rss Cand plecam si noi la o plimbare de genu asta cu vreo 15 moto 125cc? Altii nu pot veni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Va dau si voua cativa cmc ,ca sa ajung si eu pe la 125...asa merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Desigur ca asa batem palma Acu pe bune cand mergem si noi in Poiana Brasov (ador curbele de acolo,si pana acolo)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Catalin ma cheama ... inca am si eu un misk de 125 ... nou sau mai bine zis era nou pana ieri cand am facut accident X( .. deh.. femei la volan .... dar tot merge ... pana la vara cand vine alta \:)/ .... vreau si eu sa ma cunoasca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) salut si eu am minsk . Sabin ma cheama Editat Mai 2, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Moto meu. cam micutz dar merge. bafta ppl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 Ete inca un baiat cu XT Velcome in tza club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 o intrebare pt baietii cu CeBeRe-urile... un coleg tot ku CBR care isi ia luna asta carnetu si vine printre noi ma intreaba ce ulei trebuie sa ii puna la motor k are are cartea in engleza si cica nu gaseste restul ce mai faceti ? sanatosi voinici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 am si io o intrebare ptr cobra! tu ai neon sub motocicleta ? dak da nu se topeste de la esapament ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 o intrebare pt baietii cu CeBeRe-urile... un coleg tot ku CBR care isi ia luna asta carnetu si vine printre noi ma intreaba ce ulei trebuie sa ii puna la motor k are are cartea in engleza si cica nu gaseste restul ce mai faceti ? sanatosi voinici? Ma tem ca nu pot sa iti raspund la intrebare deoarece eu fac revizia numai la Honda si nu stiu ce ulei pun baieti de acolo am si io o intrebare ptr cobra! tu ai neon sub motocicleta ? dak da nu se topeste de la esapament ? Le am pe sub carena de jos,undeva mai ferite de caldura zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 @CobraArt ai o super toba....am ramas uimit cat de tare se aude,nici nu zici ca ai un cbr125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 @CobraArt ai o super toba....am ramas uimit cat de tare se aude,nici nu zici ca ai un cbr125 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 o intrebare pt baietii cu CeBeRe-urile... un coleg tot ku CBR care isi ia luna asta carnetu si vine printre noi ma intreaba ce ulei trebuie sa ii puna la motor k are are cartea in engleza si cica nu gaseste Ma tem ca nu pot sa iti raspund la intrebare deoarece eu fac revizia numai la Honda si nu stiu ce ulei pun baieti de acolo Motul - 10w-40 Sunt aproape sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 Nu am avut ce face azi cand m-am intors de la SMEB asa ca am facut niste poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 bai cobra belea rau ai facut CBR ...e tare si casca aia, unde ai facuto ? sau asa ai cumparato ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 bai cobra belea rau ai facut CBR ...e tare si casca aia, unde ai facuto ? sau asa ai cumparato ? Nu man, nu am cumparat-o asa mi-am luat creasta si coarnele de drac de la un magazin moto din Ploiesti Imi place ca iti place CBR-ica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 oooooo.... Si-a pus baiatu scarita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 oooooo.... Si-a pus baiatu scarita.... Acum nu mai am maneta de ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ce ai facut cu ea ai papato ? sau ai cazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate